Påskefrokoster og anden løssluppen selskabelighed er ikke en option lige i øjeblikket. Det gør morgnerne lette at vågne op fra, for der kigges ikke så dybt i snapsflaskerne, kunne man forestille sig. 

Benyt denne klarhed i hjernen til at gå på opdagelse i de mange muligheder, der ikke nødvendigvis behøver involvere Tiger King på Netflix. Mange teatre både i ind- og udland har tilbud tilgængeligt – og endda helt gratis. Det er en smuk ide, og så glemmer publikum ikke helt, at der findes teatre. 

Selvfølgelig er oplevelsen af en teaterforestilling berusende at opleve i teaterrummets mørke, men denne mulighed er alligevel super. 

Så tjek for eksempel Det Kongelige Teater ud online her: https://kglteater.dk/kgl/xtra/

Her ligger udvalgte forestillinger, der kan streames gratis. Derudover er der små glimt fra medarbejdernes hjemmearbejde – eksempelvis dansernes hjemmetræning.

Også på Østerbro Teater bydes der på nyskrevne tekster indspillet i eget hjem af skuespillerne selv. Det muliges teater, mens kontakten mellem sal og scene for en tid er afbrudt, som det hedder på teatrets hjemmeside.
Link: https://www-osterbroteater.dk/forestilling/coronamonologerne/

Hvis man kigger til udlandet kan blandt andet nævnes følgende:

https://www.timeout.com/newyork/news/the-metropolitan-opera-is-streaming-free-performances-every-night-again-this-week-032320

https://www.nationaltheatre.org.uk/?gclid=EAIaIQobChMIl5vr5eXT6AIVwoayCh2lXgKvEAAYASAAEgIBpfD_BwE

Hvis man er mere til en film – så tjek filmstriben ud. Her ligger en mængde film, hvor man i et vist omfang kan streame gratis. Mængden af film, der er gratis tilgængeligt, afhænger af, hvilken kommune, man bor i.

Der er givet mange flere muligheder – så gå på opdagelse i kulturlivet. Det er til for at bruges.