Cirkus Arena blænder igen op for en storslået sæson med Bubber og Julie Berthelsen ved roret, når de blander nyt med gammelt og sammensætter en god, magisk og underholdende cirkusforestilling.

Bubber og Julie Berthelsen klæder hinanden og har et godt og kammeratligt samspil, når de guider publikum igennem et par magiske timer i godt selskab. Ikke overraskende gør man brug af Julie Berthelsens egenskaber som sangerinde, og hun får da også lov at folde sig ud med nogle af sine egne numre.

Årets forestilling spænder vidt; fra illusionskunst ved Jimmy Saylon til dødshjulet og høj line ved Los Ortiz. Der er et utal af chok-momenter, hvor publikum gyser og fasineres på samme tid, hvilket måske især gruppen Los Ortiz står for, når de løber rundt i dødshjulet som to koordinerede og vanvittigt dygtige hamstre. De kaster sig rundt, så man skulle tro, at de var i besiddelse af et højt dødsønske. Men flot, imponerende og fascinerende er det.

The Jasters sætter parforholdet på prøve, når der kastes knive mod den smukke kvindelige del af gruppen, der både udsættes for knive og armbrøstpile lige lovlig tæt på ansigtet samt snurreture, mens der kastes knive mod hende.

Steven og Michael Ferreri er 4. generation af cirkusartister og optræder med hhv. linedans og jonglørens kunst. Begge er vældig kontrollerede og dedikerede, og det skaber noget cirkusmagi, at deres far, der har været artist i 40 år og har trænet begge sønner, er med i manegen for at hjælpe og bakke op. En klassiker i cirkusverdenen og noget af det, der får magien til at ske.

Duo Costache var også en del af forestillingen sidste år, men imponerer igen i år med voldsomt veltrænede tandsæt, når de både bærer hinanden men også lægger sig ud med blandt andet motorcykler.

Jimmy Folco er den faste klovn i Cirkus Arena og en helt uundværlig del af forestillingen. Sammen med Julie og Bubber giver han tid til, at der kan gøres klar til næste nummer og underholder både børn og voksne med klassisk komik. Han er skøn og tilføjer den klassiske klovn fornyet energi og engagement.

Cirkus Arena har igen i år formået at sammensætte en forestilling, der chokerer, imponerer og begejstrer både børn og voksne. Det er en fornøjelse at opleve cirkusmagien på så højt niveau og føle sig underholdt i samtlige 2,5 time som forestillingen cirka varer inklusiv pause.

Årets forestilling er for alle, der elsker cirkusmagi og cirkustalent.

’Arena – Cirkus ifølge Bubber 3’ spiller i hele landet og senere i Grønland fra april 2023.

Instruktion: Lasse Nørager og Jackie Berdino

Medvirkende: Bubber, Julie Berthelsen, Jimmy Folco, Jimmy Saylon, Steven Ferreri, The Jasters, David Hammerberg, Los Ortiz, Karsten Berdino, Duo Constache, Michael Ferreri