Annie bor i en lille by ved kysten i England, hvor hun fører et stille liv med at føre sin fars lokalhistoriske museum videre efter hans død. Hendes kæreste gennem 15 år, Duncan, har en passioneret og fanatisk interesse i indie-musikeren Tucker Crowe. Tucker har udgivet ét album for år tilbage, hvorefter han på mystisk vis er forsvundet under radaren. Det har givet liv til spekulationer hos Duncan og hans ligesindede, der ved hjælp af en online blog diskuterer, hvad der er sket med ham. Duncan spillet af Chris O`Dowd er infantil og kontaktsvag, men det kan han ikke på nogen måde selv fornemme. Det kan derfor ikke undre, at Annie er ved at køre træt. I baghovedet af hende presser spørgsmålet om børn sig også på. Hun nærmer sig de 40. Det kommer dog ikke til at ske med hendes kogehoved af en kæreste, for han synes ikke, man skal sætte børn i verden – et synspunkt hun kun tøvende har tilsluttet sig.

Da Annie på et tidspunkt får nok af sin kærestes idoldyrkning, skriver hun en sønderlemmende kritik af Tucker Crowes album. Det får mirakuløst Tucker til at kontakte Annie, og en mailveksling mellem dem tager sin begyndelse.

Chris O`Dowd er sjov som den halvgamle, kiksede akademiker, der udelukkende får indhold i tilværelsen ved at holde liv i myten om en musiker, og som først for sent indser, at han har mistet den kæreste, han faktisk gerne ville have stiftet familie med.

Ethan Hawke er skøn som den gamle musiker, der har røget en del for meget fjolletobak gennem årene og har forsømt den perlerække af børn, han har med forskellige kvinder. Modenheden har dog i et vist omfang indfundet sig i omgangen med hans yngste søn Jackson, og hans relation med Annie er både moden, humoristisk og menneskelig. Rose Byrne har en sødme som den let bekymrede, sympatiske Annie, der tager tilværelsen i egen hånd og måske finder både indhold og kærlighed.

Vi ved det ikke, for slutningen er åben, men optimistisk.

Filmen, der er bygget på Nick Hornbys roman fra 2009, er feelgood, humoristisk og laid back hele vejen igennem. Den har skønne billeder fra den lille engelske by, hvor størstedelen af handlingen foregår og både hovedrolleindehavere og biroller er herlige.

Det er blød nougat for øjnene for det mere modne publikum.

Bare Juliet, biografpremiere 20. september 2018

Instruktør: Jesse Peretz

Manuskript. Nick Hornby

Medvirkende: Ethan Hawke, Rose Byrne og Chris O`Dowd

Produktionsland: USA

Længde: 105 minutter