Hylende morsom, ægte britisk humor med lune og et glimt i øjet. Rowan Atkinson alias Mr. Bean er tilbage som den analoge agent i Hendes Majestæts Hemmelige Tjeneste M17. I filmen spiller han den lettere komiske agent Johnny English, som også går under spionnavnet Basil Goolightly. Johnny English slår igen er den tredje film i rækken. Tidligere har vi set Rowan Atkinson som den komiske spion i i “Johnny English” og “Johnny English født på ny”.

Samtlige aktive agenter i M17 er blevet afsløret under et hackerangreb, og London er gået i stå, da Englands infrastruktur er faldet i hænderne på cyberterrorister. Den engelske Premierminister spillet eminent af Emma Thompson kalder sine ældre agenter ind og Johnny English, der forsørger sig som geografilærer på en privatskole, hvor han træner børnene i at blive Englands kommende eliteagenter, bliver kaldt ind, da han er den eneste, som har ligget under radaren. I ægte Mr. Bean stil klarer han i venteværelset at slå de andre agenter ud, som er blevet hidkaldt ved at springe en kuglepen.

Og i ægte James Bond stil bliver Johnny og hans tro følgesvend Bough spillet af Ben Miller sendt afsted til Sydfrankrig, hvor de har sporet signalet fra cyberattakket. Kørende i en Aston Martin finder de Jason Voltas yacht, der er en flydende superserver. Ikke mindst møder Johnny den smukke spion Ophelia, og de teamer op sammen med Bough og hans hustru, som er kaptajn på en atomubåd, for at fange Jason Volta.

Tilbage i London charmerer Jason Volta Premiereministeren med sine moderne elektroniske gadgets, og ved det kommende G12 møder inviterer hun sin nye ven med. Mødet ender i flere meget komiske scener, hvor moderne teknologi møder analog klassisk agentisme, og hvor Johnny English som en rigtig ridder forsøger ikke kun at rede England men hele verden, som deltager på mødet.

“Johnny English slår til igen” er oprigtig morsom, og der er mange scener, der vækker glædelig genkendelse fra tidligere Mr. Bean, James Bond, Gøg & Gokke samt Carmelot og Lancelot film. Rowan Atkinson er vokset i rollen som Johnny English, han er stadig vældig sjov, og han formår at kombinere sin karakter med Mr. Bean og med James Bond, tilsat hans helt egen drink en London Lemming, der indeholder stort set al den alkohol, der kan være i glasset.

Der er for alvor tale om en rigtig actionfilm med hasarderet bilkørsel gennem Sydfrankrig, eksplosioner, kampscener og et utal af vanvittige agentgadgets. Ønsker du at få et godt grin og samtidig se en velskrevet, sjov, fjollet og spændende actionfilm, så skal du endelig gå ind og se Johnny English slår til igen.

Medvirkende: Rowan Atkinson, Ben Miller, Olga Kurylenko, Jake Lacy and Emma Thompson m.fl.

Instruktør: David Kerr

Manuskript: Williams Davies

Producenter: Tim Bevan, Eric Fellner and Chris Clark

Premiere torsdag den 11.oktober 2018