Handlingen foregår overvejende i Paris, hvor Paula er blevet smidt ud af sin kæreste gennem 10 år – hendes lærer fra universitetet. Da publikum stifter bekendtskab med Paula, vågner hun på et hospital. Hun har et sår i hovedet, fordi hun har banket det mod sin ekskærestes hoveddør. Hun skælder og smælder i hovedet på en sygehjælper og stikker derefter af fra hospitalet med en medpatients frakke over armen. Hovedpersonen er i sine følelsers maniske vold, og hendes evne til at begå sig sammen med andre mennesker er mildt sagt nedsat. Hendes ekskæreste vil ikke lukke hende ind i sin lejlighed, men foretrækker, at huns står nede på gaden og råber. Hendes mor smider hende ud af sit hus, da hun kommer forbi, og relationer til veninder ender meget hurtigt galt.

Det lykkes dog for Paula at lande et job i et flot stormagasin og at få husly i et kælderværelse hos en kvinde med et barn. I bytte for husly gør hun rent og passer kvindens datter. Ikke overraskende er denne alliance også dødsdømt næsten fra starten.

I stormagasinet møder Paula Ousmane, som hun måske/måske ikke involverer sig med.

Laetitia Dosch spiller hovedrollen som den maniske og ofte øretæveindbydende og løgnagtige Paula. Det gør hun suverænt. Som publikum er man ikke på noget tidspunkt i tvivl om Paulas mani og hendes muligvis selvforskyldte dårlige situation. Hun æder kameraet og er ikke bange for at sige farvel til sin forfængelighed i de scener, hvor hun er længst nede.

Man føler med hovedpersonen, der hele tiden mentalt spænder ben for sig selv. Til gengæld er der en del løse tråde i handlingen. Blandt andet tager Paula ekskærestens kat med sig, og denne kat er både med hende og ikke med hende, hvor end hun befinder sig.

Filmen er instrueret og skrevet af Léonor Serraille, der har hyret et cast overvejende bestående af kvinder – en meget bevidst beslutning.

Filmens slutning er åben, og det er altid spændende, når hovedpersonens fremtid er uvis.

Premiere 22. marts 2018
Instruktør: Léonor Serraille
Medvirkende: Laetitia Dosch, Souleymane Seye Ndiaye, Grégoire Monsaingeon, Maire Rémond, Erika Sainte, Natjalie Richard, Lou Valentini