James Bond alias Daniel Craig er tilbage i den længe ventede James Bond film ´No Time To Die´. Agent 007 var ellers gået på pension og havde valgt at leve det søde liv med Madeleine Swann (Léa Seydoux), da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA tilkalder ham og beder om hjælp til en opgave. Da opgaven viser sig til også at inkludere Madeleine Swann, et dødbringende våben på verdensplan og muligheden for at stabilisere verdensfreden, går der ikke lang tid, før James Bond er tilbage i gamet.

´No Time To Die´ fortsætter, hvor den sidste Bond film ´Spectre´ fra 2015 endte. Og i denne nye James Bond er der også flere scener, der viser tilbage til tidligere James Bond film bl.a. James Bonds ekskæreste Vesper får sin eksplosive hyldest. Og selvfølgelig bliver yndlingsdrikken – Martini Shaken not stirred – drukket og endda lavet af James Bond selv.

Tiden har dog ikke stået stille, og en nye og yngre agent kaldes nu Agent 007. M er der dog stadigvæk, spillet ganske fremragende af Ralph Fiennes. IT-eksperten Q spilles nu af Ben Whishaw, Moneypenny spilles af Naomie Harris, sidst set i James Bond Filmen ´Skyfall´. Og Rami Malek spiller den onde Safin, han gør det ganske godt, dog er noget af hans dialog bl.a. med James Bond blevet fyldt godt op med lommefilosofiske betragtninger om livet, hvilket ikke rigtig passer til skurkerollen.

´No Time To Die´ er den femogtyvende film med James Bond, og det bliver den sidste med Daniel Craig i den ikoniske hovedrolle. Derfor er det oplagt at se denne film og selv tage sin egen personlige afsked med Daniel Craig som James Bond.

Paloma spilles af Ana de Armas. Paloma er den, som gør at James Bond iføres smoking og hun den smukkeste mørkeblå festkjole fra Michael Lo Sordo Alexandra Silk samt meget funklende diamantsmykker Chopard Green Carpet Collection, da de sammen skal til gallafest i jagten på skurke og ikke mindst videnskabsmanden.

James Bond universet har flere gange givet store roller til danske skuespillere såsom Ulrich Thomsen, Mads Mikkelsen og Jesper Christensen. I den nye udgave af James Bond filmuniverset ´No Time To Die´ er der også dansk repræsentation. David Dencik ses i en større rolle som videnskabsmanden Valdo Obruchev, der bliver bortført, smidt i en elevatorskakt og mere til.

´No Time to Die´ – følger den samme gameplan som de seneste James Bond Film – de gode jagter de onde tilsat masser af eksplosioner, stunts, gadgets. De smukkeste locations filmet på jord tilsat en anelse humor, og ikke mindst en splinterny meget skudsikker Bond bil.

For de bilinteresserede er det først gang, at der er fire forskellige Aston Martin bilmodeller i en 007 film. Bond’s silver Aston Martin DB5, som var den biltype Sean Connery brugte i ´Goldfinger tilbage I 1964. The classic Aston Martin V8, som kunne ses i ´Quantum of Solace´, DBS-modellen der har været med i flere James Bond film samt Aston Martins hyperbil Valhalla. Dernæst skal der ikke siges mere om filmen som sådan – Keep the secrets.

Medvirkende: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, David Dencik med flere.

Instruktør og Manuskriptforfatter: Cary Joji Fukunaga

Manuskriptforfattere: Neal Purvis, Robert Wade og Phobe Waller-Bridge

Producere: Barbara Broccoli med flere

Varighed: 164 minutter

Premiere: 30 september 2021