Kvindelist & kreative fuphistorier, der gør livet som kvindelig golddigger og svindler blandt godtroende rigmænd lidt sjovere- “The HUSTLE” er en typisk “feel good” sjov pigefilm til alle aldre.

Velkommen til livet på første klasse i Sydfrankrig; kæmpestore villaer med havudsigt, ældre rige mænd i de nyeste sportsvogne, champagne i massevis, skræddersyet designertøj, glimtende diamanter og svindlerkjoler.  Tilsat de 2 såkaldte – Con Artist – Penny og Josephine, der lever af at fuppe sig til penge fra godtroende rigmænd. Penny har igennem sin “svindlerkarriere” fundet sine naive ofre på en bar eller via et online datingsite, hvor hun lurer kontanter fra dem ved på sjoveste vis at påstå, at hendes storbarmede fiktive søster har brug for hjælp til en nærtstående operation. 

Men en dag møder Penny den sofistikerede og yndefulde con artist Josephine, som fupper sig frem i en helt anden og meget højere liga. Hun er nærmest en legende inden Con Artist verden. Josephine jager i det luksuriøse Sydfrankrig. Hendes fupnumre har gjort hende meget velhavende, og pengeskabet er fuldt af ikke kun penge, men også masser af diamantbelagte forlovelsesringe. Penny bliver straks duperet af Josephines talenter, og Josephine siger ja til at oplære hende. Sammen beslutter de sig for at indgå et væddemål. Hvem af de 2 kan fuppe 500.000 dollars fra en ung IT-nørd, der er på ferie i det Sydfranske ?

For det danske publikum gipper det i en, da Casper Christensen (kendt fra blandt andet Klovn) toner frem på scenen i en forholdsvis stor rolle, hvor han spiller danskeren Mathias, der både spiller player og bliver ”playet” af Anne Hathaway, der spiller rollen som den sofistikerede ”Hustler” Josephine Chesterfield.

Penny alias skuespillerinden Rebel Wilson er vildt sjov og er én af de største nuværende stjerner, der har skabt sig en karriere med sin helt egen unikke form for selvironi og komik. Men i the”HUSTLE” er det som, luften er gået af ballonen. Det hele bliver meget en plat falden-på-halen-komik, der kun får biografgængerne til at trække på smilebåndet en gang imellem. De jokes, tricks og kneb Rebel Wilson bruger i rollen Penny Rust, har publikum set hende bruge flere gange før, og der kommer ikke så meget ny komik eller hustle til i denne film. 

Manuskriptet og selve historien bliver desværre aldrig rigtig sjov. Svindelnumrene bliver mere nytænkende og elegante, men ikke nok til at de kan trække “The HUSTLE” op. Det hele bliver meget  plat trods af gode skuespillerpræstationer. Hvilket desværre gør “The HUSTLE” til en mindre vellykket film end forventet.

Medvirkende: Rebel Wilson, Anne Hathaway, Alex Sharp og Casper Christensen med flere
Instruktør: Chris Addison
Manuskript: Jac Schaeffer
Producere: Roger Birnbaum og Rebel Wilson
Fotograf: Michael Coulter
Varighed: 93 minutter
Premiere: 9.5.2019