Cirkusbygningen i centrum af København har siden 2004 været rammen om Wallmans fantastiske dinnershows. Bygningen egner sig utroligt godt til konceptet med publikum, der sidder som i et amfiteater i flere niveauer, ligesom tidligere tiders manege inddrages til publikum. I manegen er dog opstillet en rund scene hævet op over publikum. Derudover udnyttes den største scene i front med flere ramper, og showet vises på to storskærme i siderne, så alle kan se.

Dette års show med titlen `Cake´ er ligesom tidligere år musikalsk og spektakulært. Man hylder musikalsk George Michael, Aqua og Michael Jackson, der alle har leveret sange, som alle kender og har et forhold til.

Showet er en professionel maskine i ordets bedste forstand, og de optrædende danser og synger, og indimellem deres optræden serverer de da også lige en fire retters menu. Det hele foregår på en gang hæsblæsende samtidig med, at der er tid til at servicere og konversere med gæsterne. Det er imponerende og ubesværet.

I spidsen for showet står værtinden Megan Moore aka Thomas Rosendal i drag-kostumer. Hun er et underskønt syn i den ene mere opulente kreation efter den anden. Oven i hendes betydelige højde har hun gigantiske og imposante parykker. Megan er sjov og god til at få publikum med. Det er charmerende, forførende og til tider lidt lummert. Det gør ikke noget – det er præmissen.

Af hits kan nævnes ´Wake Me Up Before You Go Go´ og ´Faith´. I afdelingen med sange af Aqua fortolkes blandt andre `Barbie Girl´, ´Doctor Jones´ og ´Cartoon Heroes`. Der synges Britney Spears’ ´Toxic´, Billie Eilishs ´Bad Guy´ og Sam Smiths ´Unholy´.

I finalen synges ´ABC´, ´I Want You Back´, ´Thriller´, ´Bad´ og ´Man in The Mirror.

Sangere og dansere bruger hele salen og arbejder sig ud mellem bordene og interagerer med publikum. Det ser legende let ud, men det er det ikke. Det er nok noget af det sværeste at skulle holde koncentrationen og samtidig være tæt på sit publikum.

Årets cirkusartister er tvillingesøstrene Jenny og Sara Haglund, der tilsammen udgør duoen `Duo Vilja´. De udfører både et flot nummer oppe i luften i en såkaldt ´aerial hoop´ og et nummer midt i manegen, hvor de overfører hinandens kropsvægt til hinanden i et nummer, der kræver balance og tiltro til hinanden. De var forrygende.

Showet byder også på soloartisten Dmitriy Karpenko, der optrådte med et nummer med to store silkestykker, han laver sit nummer i. Han har en balance og kropsforståelse, der er eminent. Han høstede da også velfortjent et af aftenens største bifald.

Dans og sang fungerer godt, og der er både numre, hvor familiepublikummet bliver sat på en prøve, når man går til kanten af det vovede, og numre der er humoristiske. Blandt andet er nummeret, hvor monsteret med en scream-maske skræmmer Megan Moore, da hun har bestemt sig for at sove i telt – det bliver der ikke noget af. Et andet humoristisk indslag består i, at Megan Moore entrer scenen i endnu et gigantisk kostume a la Marie Antoinette og lakajer fra det franske hof. Med sig har de kageguillotinen, der skærer roulade til fødselarer blandt publikum.

Det er en kunst at more og underholde, så vi går glade hjem. Det er ikke svært, når dans, sang, musik og artister er toptunede. Når maden og vinen er i top, er der ikke meget at klage over.

Cake

Musikere: Gustav Vikström Seltman, Lisa Frisk, Martin Karlsson, Svante Öhberg,

Sangere: Mikaela Loord, Alexander Beyer, Alexandra Fors, Elin Malmgren, Emil Molin, Robert Lukian

Dansere: Annie Dahlin, Fannie Johansson, Johanna Åkesson, Kajsa Björklund, Linnea Hult,

Værtinde: Megan Moore

Cirkusartister: Dmitriy Karpenko, Jenny Haglund, Sara Haglund

Instruktion og produktionsdesign: Johan Espeland

Musikalsk instruktør: Figge von Wachenfeldt

Ass. instruktør og vokal coach: Albin Fredy Ljungqvist

Koreografer: Nina Kollbrunner, Andrea Ulvenstål, Siân Playsted / Johan Espeland, Simon Kuno Glæsel

Roine Söderlund, Nellie Bethel

Cirkus-koreografer: Duo Vilja, Dmitriy Karpenko