Wooooow hvor er det godt!

Vicki Berlin, Thomas Mørk og Lars Arvad har været med i ‘Odense Sommerrevy’ fra den spæde start i 2016 og i år har de valgt at opruste ved at tilføje Niels Olsen og Bodil Jørgensen til menuen og alle fem fungerer harmonisk og bidrager lige meget til underholdningsværdien.

Niels Olsen er kendt for sine skønne grimasser og han har sit publikum i sin hule hånd uanset hvilken rolle han kaster sig over. Han er i kraft af sin fysik yderligere morsom og grotesk, når han performer som uskyldig elverpige.

Thomas Mørk giver ved første øjekast et mere roligt indtryk, men tag ikke fejl, når han folder sig helt ud i ’Odense Sommerrevy’ og giver alt hvad han har i sig, så er det med en stærk selvsikkerhed. Det er tydeligt, at han er komfortabel i sit skuespil. Han vælter sit publikum med sketchen ”Højt til hest” om Københavns nye ridende politi. Thomas overspiller på den mest underspillede facon, han er hele tiden i fuld kontrol både over sig selv og sin hest. Udover skuespillet står han i år også bag scenografien, som er frisk, enkelt og lige i øjet.

Vicki Berlin giver os et gensyn med den lidt blanke teenager ‘Camilla’ og hendes hverdag. Vickis enestående fornemmelse for timing går hånd i hånd med en meget velskrevet tekst. Vi bliver aldrig trætte af at se på Vicki uanset om det er humor eller alvor. Hun er skøn som konen, der ikke bryder sig om at få sammenlignet sin krop med en standerlampe på tilbud og som den hurtigsnakkende kirurg, eller som medarbejderen i Hanne Nyborg.

Og så har Odense Sommerrevy smidt et ekstra ‘frækt’ krydderi i bolledejen i form af Bodil Jørgensen, og det er et krydderi, som publikum elsker på grund af hendes skæve vinkler til både landsdele og kønsdele. Hun er skøn i samspil med Niels og Thomas når det gælder ‘Den kære pension’, men også som Sofie Løhde i ‘Løkke Bingo’ og når hun sammen med Thomas Mørk gennemgår hvad der er en ‘Klar maskering’ eller når hun tager ”en snak med chefen” og får publikum til at skrige af grin i samspil med Lars Arvad.

Og vi må smide hvad vi har og gøre plads til Lars Arvad, der udover at stå bag hele ideen med denne underholdende sommerrevy også selv brillierer på scenen. Han er muligvis det mindst kendte ansigt på plakaten, men det er slet ikke i orden, for han performer utroligt veloplagt både i samspil med resten af holdet, men også når han folder sig ud i monologer som for eksempel i ”En Barnedrøm”. Lars Arvad har sammensat en stærk revy, og vi tager hatten af for hans udholdenhed, han beviser endnu engang at man kan hvad man vil, og at ‘Odense Sommerrevy’ har placeret sig i revyernes superliga. Vi glæder os allerede til næste år.

Så uanset hvor i landet du bor, så snyd ikke dig selv for ‘Odense Sommerrevy’, og der er ingen undskyldning, for den ligger midt i landet. ‘Odense Sommerrevy’ er tro mod de klassiske revy-traditioner, og med Joy-Maria Frederiksen i instruktørstolen er der skabt en perle i Fruens Bøge.

Hurra for ‘Odense Sommerrevy’

Revyen spiller i Fruens Bøge ved Odense i perioden 10. Maj – 9. Juni 2018.

Instruktør: Joy-Maria Frederiksen
Medvirkende: Vicki Berlin, Bodil Jørgensen, Lars Arvad, Thomas Mørk og Niels Olsen.