Livet ifølge Emil og Thomas LIVE

Ustruktureret, underholdende og komplet åndsvagt. Så hurtigt kan Emil Thorup og Thomas Skovs nye talkshow beskrives.

Talkshowet er baseret på deres podcast af samme navn, som flere og flere lyttere ugentligt stiller ind på.

Ligesom i podcasten tager Emil og Thomas alle mulige og umulige emner op til diskussion, når de både berører ”homorygter”, cykelhjelme, onani, børn og meget meget mere. Alt sammen på virkelig underholdende vis.

Begge herrer er indehave af de mest krøllede hjerner, men netop fordi de er så forskellige i deres tilgang, komplimenterer de hinanden på sublim vis. Emil er sjov, hurtig i replikken, lidt snobbet, charmerende og meget københavnsk (især når showet anmeldes i Aarhus), mens Thomas er noget mere jysk, nede på jorden og måske endda kan virke lidt tør. Alligevel lykkes det Thomas gang på gang at kommentere på de forskellige dilemmaer, så hele salen bryder ud i latter.

Talkshowet består udover selve ”podcast-delen” af besøg fra både ’Flying Superkids’, ’Kato’ og ’DJ Aligator’. Indslagene er sjove, men bliver måske en anelse for lange, og det virker lidt som om Emil og Thomas har en større fest end publikum samtidig med, at de rokker lidt akavet med på musikken.

Den frie og ustrukturerede tilgang til showet og dets form er genial og befriende og én ting er sikkert – ikke to show er ens på de to herrers Danmarksturné, hvorfor en anmeldelse af showet måske kan blive som at anmelde en film på baggrund af traileren.

Hvis du i forvejen er en af dem, der nærmest ser frem til et nyt podcastafsnit hver tirsdag, vil du elske ’Livet ifølge Emil og Thomas LIVE’. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med finurlighederne og de dårlige men sjove oversættelser af det engelske sprog, så har du muligheden for at blive lige så afhængig som os andre.

‘Livet ifølge Emil og Thomas LIVE’ spiller første gang i Aarhus den 6. februar og derefter forskellige steder rundt i landet.

Medvirkende: Emil Thorup og Thomas Skov

Praktisk: Allthingslive.dk