Det er 27. gang, at Aalborg Vinterrevy lader julesneen dale i det nordjyske humorlandsskab. Denne gang sker det under Rasmus Krogsgaards talentfulde lederskab.

Med et underholdende udvalg af revynumre fra 2016, samt et par enkelte nye, har dette års hold, sammensat en virkelig morsom, folkelig, musikalsk og ikke mindst tempofyldt forestilling. Gode tekster er i fokus, hvor den røde tråd måske kunne være en leg med sproget: Det bliver bidt i sutten af katten med Morten og Bitten, der bliver præsenteret spændende film på det bedste Flemming Jensiske og en i øvrigt velsyngende Randi Winther, der får viftet lidt med ”dåsen”.

Vinterrevyen bliver naturligvis forventningsafstemt, og fuldt af det en revy skal være fyldt med, nemlig god musik og letbenede dansepiger, men også en akrobatisk sprællemand i skikkelse af artisten Alexander Arli, der både kan jonglere og springe badut.

Men det er satiren og i særdeleshed situationskomikken der får lov at dominere. Dels med et hug til blandt andet hjemmeplejen, skat og udflytningen af københavnske arbejdspladser til Jylland. Er man mere til mexicanske, musikalske klovnerier, så er der i denne revy heldigvis også hjælp at hente. Og hvorfor? Fordi mexicanere bare er sjove!

Højdepunkter er især Vicki Berlin i en suveræn version af en danskertest, og en vidunderlig, morsom nordmand i en Aalborgensisk brandert, i skikkelse af rutinerede Hans Holtegaard.

Rasmus Krogsgaard og resten af holdet, har en vellykket og meget hyggelig revy i hus, hvilket baner vejen for en spændende og endnu sjovere fremtid for Aalborg Vinterrevy. Og hvis man ønsker at vide hvad nissen, der sidder på loftet med sin julegrød, hedder, så er chancen der indtil den 10. december.

Instruktør: Rasmus Krogsgaard
Kapelmester: Morten Wedendahl
Medvirkende: Rasmus Krogsgaard, Vicki Berlin, Hans Holtegaard og Randi Winther.
Artist: Alexander Arli
Dansere fra House of Dance: Mie Busk, Christine Kragmann, Kathrine Lundorff, Caroline Kragmann.