Tæppet er af rødt velour til Bodil Jørgensen og Jens Jacob Tychsens forestilling på Republique. Der er lidt tarvelig varietéstemning over foretagendet. Ud af højtalerne før showets begyndelse flyder sæsonens evergreens. I hver side af scenen er opstillet juletræer, så vi ved, hvilket univers, vi er i. Vi er til juleshow!

Ved showets start sidder Jens Jacob Tychsen ved hver deres teatermakeupspejl. Han er lalleglad for livet på teatret, mens Bodil Jørgensen kun kan spy galde af sig. Herefter følger nummer på nummer, hvor de både er på scenen sammen og hver for sig. Derudover er der krydret med indslag på storskærm, hvor de to hovedpersoner iklædt campinghabitter med påtrykte reklamer går på restaurant for at spotte kendte skuespillere. De opfører sig selvfølgelig tåkrummende pinligt og overskrider enhver grænse for, hvordan man kan tillade sig at opføre sig. Meget morsomt er det, og de indforskrevne kendte er med på spøgen. Sjovt er det også, når de campingklædte ikke genkender endnu en kendt. Så er det ham, der bliver sur.

Et gennemgående par er René og Kirsten. De dukker op med to små klaptaburetter og begynder at tale på nogle bekendte om stort set alt – pinligt og udpenslet sexliv, sygdomme og anskaffelse af et lokum-alrum. René og Kirsten er kun optaget af egen talestrøm og opdager ikke, at de taler til personer, de ikke kender.

Jørgensen og Tychsen gør grin med alt og alle inklusive dem selv. Det gør de blandt andet i sketchen, hvor et ældre ægtepar rakker ned på Badehotellet. Især Molly og Weise får sig en tur! Det bliver også til meget snak om kønslivet, og sjofelhederne står i kø.

I en snak mellem Jørgensen og Tychsen, brokker Bodil Jørgensen sig i høje toner, at der ikke er nogen, der rager på hende – der er kun en rød traktor, der kører over hende, så et lille hip til #metoo# postyret og en intertekstuel henvisning til Bodil Jørgensens eget liv bliver det også til.

Bodil Jørgensen og Jens Jacob Tychsen leverer en lang række numre, og de fleste er fundamentalt sjove. Dette er kombineret med vid og timing fra de to hovedaktører. Man er underholdt hele vejen.

Instruktør: Joy Maria Frederiksen
Medvirkende: Bodil Jørgensen og Jens Jacob Tychsen.
Scenografi: Rasmus Rahbek
Tekster: Bodil Jørgensen, Jens Jacob Tychsen, Niels Olsen, Louise Mieritz, Anette Toftgaard, David Rousing & Jens Korse