‘Konstallationer’ viser hvor store konsekvenser helt små detaljer kan have i livet. For hvad nu hvis du havde kigget den anden vej, eller hvad nu hvis du havde taget en chance og forfulgt en mavefornemmelse, eller tja hvad nu hvis…?

Troels Lyby er fantastisk i rollen som Roland, der møder Marianne (Marie Askehave) til en fest. Nu begynder et sandt ping-pong mellem de to, hvor de spiller de samme scener igen og igen, bare med forskellige lyssætninger og med for skellige udfald. De udfordrer skæbnen og tilfældighedernes magt. Helt små nuanceforskelle kan ændre de valg vi tager i livet, og det er utroligt velspillet.

Det er dybt rørende at se de to sårbare og skrøbelige mennesker skiftevis såre og glæde hinanden. Vi griner både af dem og os selv, for de fleste ville kunne nikke genkendende til de helt simple og til tider absurde ‘konstallationer’, som de præsenterer os for.
Timingen er altafgørende i denne forestilling, og både Marie og Troels leverer troværdige og stærke præstationer, som rammer hele følelsesregistret.

Det er en forfriskende forestilling, der dog på trods af den i forvejen korte spillelængde på 60 minutter sagtens kunne være strammet endnu mere op.

‘Konstallationer’ giver stof til eftertanke og er bestemt et besøg værd.

Efter en forrygende repremiere på Teaterøen i København drager holdet ud på en turné, der strækker sig helt frem til den 23. marts 2016. Se turnéplan her.

Instruktør: Frederik A. Neergaard
Medvirkende: Troels Lyby og Marie Askehave