‘M.I.S. – Natten Lang’

‘M.I.S. – Natten Lang’ er poetiske klovnerier.

To mænd med en planke. Det lyder ikke af meget. Men i DonGnu’s finurlige univers mødes mandens ønske om at være praktisk med hans egen evne til at snuble over maskuline tåbeligheder. At få et kæmpebræt på plads i et plankeværk bliver imødekommet af besværet med hvem der skal bestemme. Og balancen, mellem leg og alvor – barn og voksen … endda liv og død, bliver sat på spil.

Gennem, mimisk talent, musikalitet og en, i særklasse, sublim sans for timing i et nonverbalt spil, formår Jannik Elkær, Kristoffer Louis Andrup Pedersen og Simon Beyer-Pedersen at fortælle en simpel historie på en i særklasse overraskende og underholdende måde, der også giver plads til at skraldgrine, af den moderne mands bøvede plattenheimerier, men også stof til eftertanke – hvorfor gør vi mænd som vi gør?

Hos DonGnu bliver man, fra begyndelsen mere eller mindre frivilligt lokket ind i en stærk kropslig sanseverden, hvor de medvirkende smitter med et oprigtigt og konkret fysisk nærvær. Som publikum føler man sig særdeles velkommen. Her er der nogen, som vil dig! Og du får lov til at mærke det.

Der er en lethed over forestillingen ”M.I.S. – Natten Lang” – og et underholdende drive, dekoreret med fed 70’er-kitsch og dertilhørende disco og latinorytmer.

Musikken, som er i trygge hænder hos Rune Kaagard og Alice Carreri er melodisk og poplækker, og bliver levende og smukt fortolket af sangerinden Alice Carreri.

Scenografien er enkel og understreger effektivt historiefortællingen.

Underholdning på den absolutte fede måde, fra start til slut.

‘M.I.S. – Natten Lang’ spilles på Bora Bora i Århus til og med den 3. november, undt. søndag. Herefter turné rundt i hele Danmark.

Koncept: Jannik Elkær, Kristoffer Louis Andrup Pedersen og Christoffer Brekne.
Medvirkende: Jannik Elkær, Kristoffer Louis Andrup Pedersen, Simon Beyer-Pedersen, Alice Carreri og Rune Kaagard.
Foto: Christoffer Brekne