Med ministerbesøg og møllepiger!

En ung revy har bidt sig fast med et stærkt, musikalsk humorhold, hvor der især blev leveret i de situations-komiske sekvenser.

En af fornøjelserne ved at besøge Odense Sommerrevy, er stemningen omkring teltet i den hyggeligt beliggende og smukke eng ved Fruens Bøge. Indenfor hersker et elegant, dunkelblåt mørke, og en revy, med en stærk, lokal opbakning, der ønsker at underholde og svirpe til vores brug af sociale medier, Post Nord, en Gammel Gulddreng, samt de obligatoriske, politiske parodier.

Som det forventedes, var det en pose ganske blandede bolcher, der blev tilbudt publikum, hvor langt de fleste scener fungerede. Vi skulle lige forbi de tre første numre, hvor energiniveauet var lidt lavt og pointerne virkede lidt ”tøhø”-agtige, med en Flemming Jensen-tekst, der ikke helt svingede og et ublabu (Ugebladbud), der vil ha fre’ på Fyn. Men der skulle et situations-komisk operasanger-par, gestaltet af Vicki Berlin og Lars Arvad, samt en blok Palmin, til at løfte latterbrølet i teltet. Derefter var revyen forvandlet, i forening med Anders Bircow, der blandt andet i en vidunderlig, livsbekræftende og morsom udgave af Thyra Frank, kom på ministerbesøg.

Forestillingens to største svirpere var en skinger og musikalsk undskyldning, ”med ekstra undskyld på”, for de seneste års politiske fadæser, samt en frysende og støtteparti-hungrende Mette Frederiksen i skikkelse af Charlotte Guldberg, der som en anden Disney-prinsesse sang: ”Den iskolde borg er mit sande hjem”. Gys!

Situationskomikken, var dog det, der fik revyen til at virke, og her var Thomas Mørk, Vicki Berlin og resten af holdet på hjemmebane. Fuldstændig morsomt blev det, da ”gøglerne og de sø´e mænd” ankom på scenen og fremførte en middelalder-inspireret sang om Møllepigen. Holdet udfoldede her et af de sjoveste numre vi længe har set – og udløser hermed fire store stjerner.

Odense Sommer Revy spiller indtil den 10. juni 2017
Instruktør: Anders Lundorph
Medvirkende: Vicki Berlin, Lars Arvad, Anders Bircow, Thomas Mørk og Charlotte Guldberg
Kapelmester: Morten Wedendahl
Orkester: Thomas Ovesen, Kristian Karottki, Morten Øberg, Aske Drasbæk