Vivienne McKee er en ultraflittig dame, der har mange gøremål ud over sin årlige julecabaret. Nu har hun begået et cabaret-show om Cole Porter, og det med en tekst, der er præcis så elegant som Porters tidløse sange.

Den lille blackbox scene i Krudttønden er med få, men effektive virkemidler omdannet til en intim natklub. Det er et par borde med champagneglas, udspændte silkesnore og et flygel på den sorte baggrund.

McKee fortæller historien om Cole Porter fra hans barndom i Indiana til succes i både Paris, New York og Los Angeles. Der er meget at fortælle om, for Porter havde en imponerende karriere og et flamboyant liv med ekstravagante fester, jetset, alkohol, stoffer, elskere og ægtefælle, den hovedrige Linda Lee Thomas. Der bliver også tid til dissektion af Porters evne til at rime, så man forstår, hvilket unikt talent han var.

Med sig har McKee Katrine Falkenberg, Nicoline Møller, Sebastian Harris, Leo Andrew, der synger, danser og agerer. Til at akkompagnere sidder Stuart Goodstein på flygel, og han spiller imponerende. Der skal noget til at støtte og følge fem sangere i mere end fem kvarter.

Katrine Falkenberg, der også huserer i McKees Crazy Cristmas Cabaret, ser forrygende ud og agerer skønt som frihedsgudinden i ”Lost Liberty Blues” og sexet og sødmefyldt i ”My heart belongs to Daddy”.

Nicoline Møller er moden og velsyngende som Linda Lee Thomas, der som årene går lider under sin ægtefælles stadigt mere udstillede homoseksualitet.

Sebastian Harris (Cole Porter) og Leo Andrew er skønne og meget intense i ”I´ve got you under my skin”.

Vivienne McKee giver den som ”The Laziest Girl in Town”. Hun har præcist det glimt i øjet, der skal til for, at teksten glider ned.

Der synges og danses på livet løs, og damerne skifter fra den ene skønne robe til den anden.

Det hele var bedår`ne, betag`ne, Be-dejligt og de-lovely.

Oh Baby – it´s Cole på Krudttønden

Medvirkende: Katrine Falkenberg, Nicoline Møller, Sebastian Harris, Leo Andrew, Vivienne McKee, Stuart Goodstein

Instruktør: Vivienne McKee

Kostumedesigner: Kirsten Brink

Dramatiker, forfatter: Vivienne McKee

Komponist: Cole Porter

Producent: London Toast Theatre

Arrangør: London Toast Theatre

Varighed: 1 time og 15 minutter inkl. pause

Spilleperiode indtil 1. juni – opføres i forbindelse med CPH Stage