Hun er fræk, hun er skarp, hun er lidt for meget – men i sit absolut sjoveste es.

Sanne Søndergaard leverer begavet comedy for alle pengene i sit nye soloshow Sindssyg Kælling. Den fregnede feminist lægger alle kortene på bordet i løbet af de 90 minutter, hvor hun er på. Vir-ke-lig på!

Der bliver hverken nedtonet for politiske holdninger, hendes syn på feministernes interne kamp eller samfundets selvhøjtidelig og hykleri – alt sammen er hovedtemaer i stand-up komikerens veltilrettelagte monolog. Intet er helligt for Sanne – selv ikke hendes egen arrige, rødhårede fisse, hvis adfærd minder mest om en Terriers, fortæller hun.

At sætte fokus på dét, som folk ikke ser, er netop målet med Sanne Søndergaards nye show. Et show, som Sanne selv kalder sit mest hudløse show til dato, hvor hun går i kødet på både medierne, publikum og sågar sin egen omgangskreds og spidder de mange fordømmende røster, hun har mødt gennem tiden som en kritisk og åbenmundet satiriker.

Den markante bramfri tone har gennem tiden fået nogle til at kalde hende for en sindssyg kælling, og Sanne Søndergaard svarer tilbage ved at kalde sit nye show netop det. Sindssyg Kælling havde premiere på Bremen Teater 26. januar 2017 og turnerer nu i hele landet.