Mille og Emil er blevet uvenner, og Emil går og smækker med døren i børneværelset med køjesenge. Mille er helt ligeglad, siger hun. Det fortryder hun nu ret hurtigt og tager ud i verden for at finde sin allerbedste ven. Nu skal alt selvfølgelig ikke afsløres her, men mon ikke historien efter en del strabadser ender godt?

Det foregår i børneøjenhøjde i Nørrebro Teaters nye forestilling ”Til Verdens Ende” med Mille Goriog Emil Blak Olsen. Mille kender børnene fra DR Ramasjang, hvor hun huserer, og genkendelse er altid skønt.

Til at hjælpe sig har Mille Lawand, der kun kommunikerer med den musik, han producerer fra sin mixerpult, og hun forstår ikke, hvad han mener med sine lyde. 

Mille Gori har en sødme med sine lange lyse fletninger og sin lyseblå lumberjacket, og hun både agerer og danser godt med fede hiphop moves. Børnene er med på hendes frustration over de mulige tab af vennen og er med på at hjælpe hende, når hun skal flyve i Emils rumskib.

Emil Blak Olsen er sjov i sine forskellige udklædninger som menneskelig GPS, pebersprayer der hvor peberet gror, krage, Lars Tyndskid og flagermus med lavdeskræk. Han har både komisk talent, musikalitet og selvironi. 

DJ Turkman Souljah leverer et flot show på Torden & Lynilds iøjnefaldende mixerpult med masser af bling. Det er både musikalsk og sjov, og så er han nok den af de medvirkende, der også appellerer til de lidt ældre børn. 

Instruktør Niels Erling sørger for, at teaterrummet udnyttes. Drejescenen benyttes flittigt, når Mille skal fra det ene sted til det andet, eller Emil skal op og dingle i teatrets snoretræk som krage eller flagermus. 

Kulturtids unge gæsteanmelder var tilfreds. Det var sjovt, sagde han!

Til Verdens Ende – premiere den 27. april 2019

Spilleperiode: 27. april til 5. maj 2019 på Nørrebro Teater

Medvirkende: Mille Gori, Emil Blak Olsen, DJ Turkman Souljah

Manuskript: Jens Korse

Instruktion: Niels Erling

Musik: DJ Turkman Souljah

Scenografkonsulent: Torden & Lynild

Varighed: 1 time uden pause