Vi vil elske og elskes. Men spørgsmålet bliver om vi tør det – eller fortvivler.

‘Vi elsker og ved ingenting’ er en begavet og velskrevet komedie og en humoristisk kommentar til, hvordan vi som mennesker kæmper for at finde vores identitet i en hyper kompleks og globaliseret verden. Vi griber efter halmstrå som børn, biler, karriere, parforhold, internet, og alt det vi forstiller os af utallige roller, som et moderne liv kræver. Alle er kloge og kompetente. Alle kan en masse og gør en masse, men alligevel fumler vi rundt.

Scenen er sat i en lejlighed i Aalborg, hvor et ‘umage’ par har aftalt at bytte lejlighed med et andet ”umage” par i Oslo. De mødes naturligvis, og fra første sekund udvikler konflikterne sig mellem dem. Glemt romantik blusser op og puster til liderlighed og jalousi. Små-store hemmeligheder ruller ud og ind i en sarkastisk dialog, men også opfindsomt ud og ind af den ret så enkle og overraskende scenografi.

De fire skuespillere giver hver deres glimrende, komiske bud på det moderne mande-kvindeparforhold, hvilket fik publikum til, ikke at skraldgrine, men dog at morer sig tænksomt over hvor pinagtigt, sødt og absurd vi agerer, når vi elsker og ingenting ved.

Det var en fornøjelig, underholdende og anbefalelsesværdig aften at komme på besøg i Aalborg Teater.
‘Vi elsker og ved ingenting’ på Aalborg Teater spilles til og med den 19. januar 2016

Instruktør: Lydia Bunk
Medvirkende: Carsten Svendsen, Merete Mærkedahl, Mads Rømer Brolin-Tani, Malin Rømer Brolin-Tani