Ja hvor skal vi næsten starte? Det er blevet den tid på året, hvor Wallmans årlige Dinnershow skal skydes i gang, og det må man i den grad sige, at de gjorde onsdag aften, da der var gallapremiere i Cirkusbygningen.

Vi suges allerede ved indgangen ind i en form for drømmeverden, hvor trængslen på den røde løber leder tanken tilbage på 50’ernes Hollywood, for gæsterne gør virkelig noget ud af sig selv – Selvfølgelig, for det er jo Wallmans.

Alle gør sig umage her. Showet holder deres ekstremt flotte niveau både på underholdningsfronten, wow-effekten og mad- og vin-menuen – ikke mindst.

I år kan vi på ingen måde komme udenom showets mest energiske performer, nemlig Abigail Collins i rollen som Peggy Sued, der med kombinationen af comedy, cabaret og sit rappe og veltalende mundtøj springer op og ned af trapperne, på danserne og sågar op på det mandelige publikum. Måbende må man bare konstatere, at Wallman med Piggy Sued har med en vaskeægte stjerne at gøre. Hun er grænseoverskridende skøn, hun er for meget på den absolut bedste måde, og hvis man ikke sad i sit stiveste pus, og havde svært ved at komme ned på gulvet, ville man ligge og skrige af grin.

Vi får også et godt gensyn med Jean Micheal, der endnu engang er leveringsdygtig på sangfronten, men han stjæler også prisen for aftenens strammeste og frækkeste outfit.

Musikfronten byder i år på en bred vifte af sange lige fra Eurythmics og Queen til Lady Gaga og Bruno Mars. Og så udnyttes loftrummet som altid med akrobatik, der får publikum til at hvine og holde sig for øjnene – det er spektakulært, imponerende og seværdigt – Du vil ikke gå glip af denne totaloplevelse af en forestilling.

Wallmans Dinnershow: Carnival premiere 18. september 20

Instruktør og produktionsdesign: Johan Espeland
Musikalsk instruktør: Figge Von Wachenfeldt

Medvirkende:
Abigail Collins, Christofer Lindström, Daniel Rosenfeldt, Elin Tossavainen, Frederik Edkrantz, Jean Michel Helgason, Johann Gustav Skov-Hansen, Julia Ingvarsson, Julia Svensson, Liza Stokseth, Louise Desiree Bottelet, Oliver Gramenius, Philippe Renaud, Shannon Maguire, Svante Öhberg, Timmy Bergström, William Stridfeldt