Teateret ved Sorte Hest lukker os ind til en intim optræden af Camilla Bendix, hvor hun i forestillingen Z- Monica Zetterlund baseret på jazzsangerindens Monica Zetterlunds musik og tekster, går igennem alle livets kvaler, når det gælder den kærlighed, som en kvinde kan føle for en mand eller flere mænd.

Smukt, enkelt og intimt iscenesat i samarbejde med Idémanden Jan Hertx danner en skrå grå scene, masser af æbler, en enkelt men gennemført lysshow tilsat den skønneste klavermusik spillet af den meget talentfulde pianist Benjamin Nørholm Jacobsen,rammerne og scenografien for Z- Monica Zetterlund på Teateret ved Sorte Hest.

Camilla Bendix tager hele scenen i sin hånd og vælde. Og med sin ganske kønne sangstemme synger hun til publikum igennem 45 minutter i en sanselig nydelse af ekstase, sorg, frygt, forelskelse, kærlighed, had og ikke mindst lidt drama, og altid med et glimt i øjet. Hvilket ikke undgår at fascinere publikum, der uden tvivl kan identificere sig med de små forskellige scener fra livets gang.

Forestillingen ville nyde godt af at komme lidt mere ned i gear, den flotte præstation af Camilla Bendix halses lidt igennem, for til sidst at ende meget brat i et lidt mere politisk miljø, hvilket forbløffer teatergængeren, netop der hvor man er kommet helt ind under huden på Monica Zetterlund og Camilla Bendix, og har ladet sig hengive til den musikalske og ikke mindst melodiske præstation.

Uden tvivl er Z- Monica Zetterlund en meget fin musisk oplevelse, og et dejligt lille pust og afspejling af alle de følelser, som livet kan rumme.  Bestemt værd at se, hvis man ønsker at hengives.

Medvirkende: Camilla Bendix

Musiker: Benjamin Nørholm Jacobsen

Idé og Iscenesættelse: Jan Hertz

Tekst og Musik: Povel Ramel, Hasse & Tage og Beppe Wolgers

Scenograf og ScenografibyggerMarianne Nilsson & Rasmus Matthiesen

Lysdesign: Lasse Svarre

Kostumedesigner: Hanne Mørup

Oversættelse: Ulrik Bencard

Spilleperiode: 

17. oktober – 17. november 2018 på Teateret ved Sorte Hest

Tirsdag-fredag kl. 20.00, lørdage kl. 17.00