Kandis er en livsstil. Det blev allerede slået fast i 2021 med dokumentaren ‘Kandis for livet’, der følger en række fans’ skæbner og liv med Kandis. Dokumentaren blev taget blandet imod – nogle elskede den, andre hadede den og nogle mente, at man udstillede mennesker i en sårbar position. Nu forsøger Lukas Birch sig med en bog, der nærmere er en bog om Kandis til deres store fanskare end en beretning om deres fans – noget mere klædeligt.

Bogen er en fest lige fra fortællinger og sjove anekdoter til selve layoutet, der for alvor vil pryde enhver Kandis-fans bogreol, hvis den da ikke får ærespladsen på sofabordet. Lukas Birch er ikke kun en dygtig formidler og fortæller, han er også dygtig til at skabe en samtale med de folk, han interviewer. Dermed tages man også denne gang med på rejsen med ikke mindst Johnny Hansen men også resten af bandet; hvad det vil sige, at være en succes, hvordan de oplever de mange tourer og ikke mindst forholdet til deres fans.

Lukas Birch har i flere år optrådt med talkshows sammen med Johnny Hansen og det kommer da også til udtryk i bogen, at de to herrer har et indgående kendskab til hinanden.

Bogen er ikke for alle og enhver, man skal være fan! Til gengæld er det den ultimative gave til en ægte Kandisfan, der vel næppe kan tage til næste meet’n’greet med Johnny Hansen og co. uden at have denne festbombe af en bog under armen.

Lukas Birch har for alvor opdaget biografier og samtalebøger, og han er en dygtig formidler, når han inddrager læseren i hovedpersonernes liv.

Forfatter: Johnny Hansen og Lukas Birch
Titel: Kandis – Et lille band af guld
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesdato: 03.06.24
Udgave: 1
Oplag: 1
Sprog: Dansk
Sideantal: 224
ISBN-13: 9788727128016