Cirkus Arena er som regel garant for magi, underholdning, imponerende artister og cirkusstemning for både store og små – 2024 er ingen undtagelse, omend Arena ikke helt når samme niveau som tidligere år.

Bubber byder i år velkommen i Cirkus Arena sammen med klassens nye pige Malene Qvist, der er et godt og frisk pust i den gamle manege. Sammen med Bubber, der må siges at være noget af en garvet herre i cirkus-verdenen, fører de publikum med på en rejse rundt i artisternes verden.

Duo Costache er igen tilbage med deres nervepirrende artisterier, der for alvor beviser, hvad den menneskelige krop er i stand til at bære, når teknikken er rigtig. Duoen formår altid at fortælle en helstøbt historie, hvor kostumer og rekvisitter spiller sammen med ægteparret og deres overnaturlige kræfter.

Det samme er David Hammarberg, der med elegance og finesse imponerer både små og store blandt publikum, når han svinger sig rundt i toppen af teltet.

Garcia Brothers udgår af en stor cirkusfamilie og er mere eller mindre født ind i cirkus, hvor de har fulgt deres forældres optræden i mange år. Nu er de selv i centrum i teltet med akrobatik og håndstandsnumre og en stor portion charme. Brødrenes tætte forhold kommer til udtryk i deres optræden, og det gør kun deres nummer til en endnu større fornøjelse at se på.

Jimmy Folco må efterhånden også siges at være en fast del af Cirkus Arena familien. Jimmy er altid underholdende som cirkusklovn, men trænger måske til fornyelse. Selvom klovnenumre altid besidder de samme elementer, så kommer Folcos numre i år til at minde lidt for meget om noget af alt det, vi har set før. Det er synd. For Folco besidder masser af humor og komik, som blot skulle have været tilført en anelse mere fornyelse.

Forestillingens ukronede konge og dronning er og bliver dog Garcia (far og mor til Garcia Brothers), der slutter forestillingen af under teltdugen med raketfart. Deres stunts er nervepirrende og fascinerede på en og samme tid, og man sidder med hjertet i halsen nærmest fra start til slut. Der er timing, koordinering, elegance og professionalisme for alle pengene.

Cirkus Arena er én stor familie, hvor vi alle er inviteret til familiefest. På premiereaftenen i en sådan grad, at Cirkusdirektør Benny Bardino på sødeste vis slutter forestillingen af hånd i hånd med Bubbers lille søn Alfred. Måske er næste generation af konferencier i Cirkus Arena sikret. Ihvertfald savner man allerede cirkusmagien i det øjeblik, forestillingen slutter og selvom Cirkus Arena i år ikke overgår sig selv, så skuffer de aldrig. Magien er sikret og cirkus består.

Cirkus Arena spiller fra 25. marts 2024 og sommeren over i hele landet.

Konferencier: Malene Qvist og Bubber

Artister: Duo Costace, Garcia, Garcia Brothers, Jimmy Folco, Skating New Vision, Jessica Jaster, David Hammarberg m.fl.