‘Fysisk ustabil’ – crazy fysisk danseforestilling på Bådteatret.

Fysisk ustabile er nok det sidste, de tre damer i Christel Stjernebjergs nye crazy og meget fysiske danseforestilling er. De er absolut kapable; trekløveret over 30. Forestillingen viser et personligt portræt af, hvordan de hver især har det og takler tilværelsen. De mestrer alle moderne dans, yoga og akrobatik i en imponerende blanding. De danser sammen og hver for sig, og et af forestillingens mest poetiske indslag er Anna Kinoshitas solo. Hun fortæller, at hun ikke vil stikke ud, men det gør hun. Smuk og spædlemmet og iklædt en sort- og hvidstribet trikot danser hun foran et stribet forhæng. Hun går på den ene side i et med tapetet, men indtager på den anden side i den grad dansegulvet med en blanding af dans og gymnastik moderne.

Christel Stjernebjerg, koreograf, danser, akrobat og komiker, har sin helt egen stil. Med sine 33 år har hun næsten det hele. Hun er gift med den mand, hun elsker, og da han er tryllekunstner, er der altid stærke farver og lidt cirkus i deres hus. Hun har da også taget sit lille lyserøde paphus på, hendes fod stikker op af skorstenen, og hænderne ud af vinduerne. Hun mangler bare et barn! Her titter Stjernebjergs vanvid og ironiske distance frem i længslen efter denne manglende brik.

Det er begavet, intellektuelt og befriende, at kunstnere kan tage pis på sig selv, men forestillingen rører for alvor, når ironien smides over bord på det lille bådteater.

Instruktør: Christel Stjernebjerg
Medvirkende: Camilla Marienhof, Anna Kinoshita og Christel Stjernebjerg

Spiller på Bådteatret fra den 4. til 7. august 2016