I hjertet af Halmtorvet på den hyggelige bar H9 med meget intim stemning havde Intrio premiere på deres nye show. Trioen består af tre gæve damer: Ann Farholt, Michelle Djarling og Lone Selmer, der diverterede med et musikalsk show med både egne og andres melodier. Sidstnævnte var for en dels vedkommende blevet udstyret med ny tekst af Michelle Djarling.
 
De tre er meget forskellige, men netop derfor klæder de hinanden. Lone Selmer sidder ved klaveret som akkompagnatør, og hun synger selvfølgelig også. Hun koketterer med, at der næsten ikke er noget til hende, hvilket hun bombastisk får påpeget i sangen ´Der er ikke et band uden mig´, og det er sandt, for hun er godt nok en effektiv pianist.
 
Ann Farholt kan synge alt, men jazzen ligger hendes hjerte nær, hvilket tildelingen af årets Ben Webster pris også vidner om. Dertil kommer, at hun kan jodle og lave diverse kluklyde, der giver mening oveni den slagfærdighed, hun lægger for dagen i sin optræden. Om sommeren synger hun på Bakkens Hvile, hun har været med i ´Kinky Boots´ på Det Ny Teater, og jo så har hun da også været taxachauffør blandt meget andet. Man skal ikke lægge sig fast på en ting, må være hendes motto. Det var en synligt glad Ann Farholt, der sammen med sine musikkolleger kunne byde velkommen til aftenen. Der kommer godt nok mange forskellige lyde ud af hende, sagde min ledsager, og det skulle forstås som en kompliment, skal det siges.
 
Michelle Djarling er en vidunderlig sanger, og så er hun gruppens talentfulde tekstforfatter. Hun kan gendigte en tekst, så man er med på originalen, som når ´La vie en rose´ bliver til en kærlighedssang til Pinot Noir og de ranker, druerne forlod.
 
Duke Ellingtons `Caravan´ bliver til en sang om `CampingSvognen´, og jo det s er med.
 
´Baby it´s cold outside´ er blevet til en skøn duet mellem Ann Farholt og Michelle Djarling om en tinderdate, der ikke helt falder ud som ønsket.
 
Gruppens medlemmer bidrager også selv med melodier for eksempel i sangen om ejendomsmægleren, der har hus til salg eller i sangen om grimme ord, der giver mindelser til børneprogrammet ´Bullerfnis´.
 
Der er hyldest både til Shu-Bi-Dua og Elvis Presley. Det er dygtigt og kærligt sunget.
 
Numrene bliver kædet dygtigt sammen af de tre. De er sjove, men heldigvis tipper de ikke over og skal være alt for fald på halen sjove. De laver et musikalsk show, og det er det, det drejer sig om, og de lumre bemærkninger, der falder fra tid til anden, bliver ikke tå-krummende pinlige. De har god timing, og oplagt er det, at de spontane udfald, de har mod hinanden, er godt indøvede.
 
Det er en befrielse, at et show med tre stærke kvinder ikke har en forurettet feministvinkel, og at vi slet og ret skal nyde musikken, stemningen og morskaben. Den drillende, frimodige og kærlige tone mellem de tre smitter af på publikum, og vi føler os inviteret med til deres fest.
Intrios show skal på turné rundt i landet. Så tjek dem ud og skynd jer afsted til en musikalsk aften i godt selskab.
Intrio
Manuskript: Michelle Djarling og Ann Farholt
Medvirkende: Ann Farholt, Michelle Djarling og Lone Selmer
Melodier af: Egil Harder, Ann Farholt, Lone Selmer, Vaya Con Dios, C. Carson Parks, Burt Bacharach, Regin Fuhlendorf, Shu-Bi-Dua, Bill, Giant, Bernie Baum, Florence Kaye/Doc Pomus, Mort Shuman, Ernewto De Curtis/Otis Blackwell, Louiguy, Fran Loesser, Juan Tizol, Duke Ellington, Kai Normann Andersen,
Højskole Medley: Jeppe Aakjær, Alfred Tofft/Mads Hansen/Kim Larsen, Mogens Mogensen/Kim Larsen/Alberte Winding, Aske Bentzon/Steffen Brandt/Halfdan Rasmussen, Rober Normann/Harald Bergstedt, Carl Nielsen/Birger Sjøberg, Finn Roar/Kim Larsen, Leif Sylvester Petersen/Harald Bergstedt, Carl Nielsen/Bengt Ahlfors/Jens Rosendal, Per Warming/Benny Andersen/Adam Oehlenschläger, H. E. Krøyer
Tekster: Michelle Djarling
Varighed: 2 timer inkl. pause
Spilleperiode: 10. -12. oktober i H9 på Halmtorvet – derefter turné.