Rimmer er i en klasse for sig. Han er klogere end de fleste af os andre leverpostejsbegavelser. Han siger det meste lige ud, han er charmerende, og så bliver det sjovt oveni. Det er godt nok en gave. 

Lasse Rimmer er 47 og er nu (i egen optik) en aldrende herre og har oplevet den tort at vågne efteren god nats søvn med sidestik! Det kan lære ham at ligge i sengen uden stok. 

I sin høje alder har Rimmer oplevet dette og hint. Han har været gift, har to børn, har en ekskæreste, der rendte af med en flot fyr, og han har nu en kæreste, der er 20 år yngre end han selv. Alt burde være såre godt, kunne mange af hans jævnaldrende mandlige venner nok mene. 

Ekskæresten får, så hatten passer, og det er oplagt, at Rimmer ikke er helt nede med relationen til hende. Hun bliver udleveret big time, og det er ikke kønne ting, Rimmer har at sige om hende. Hun var utro, hun gik glip af økonomisk underhold, da hun gik og var derudover spritvanvittig. Det bliver mange ekskærester, når de opdager, at han er ved at søge nye græsgange, selv om det var hende selv, der slog op. Beskrivelsen af hende siger nok så meget om Rimmer og hans behov for egenterapi, selv om han fremhæver egne fejl på den konto. Det er trods alt ham, der kører showet. 

Rimmer har en stram form og ved præcis, hvor han vil hen med sin historie. Showet kører hele tre kvarter, før han kommer til point of no return og efter nogle tilløb afslører, at hans kæreste kun 19 år gammel fik et nyt hjerte med risiko for, at det kun kommer til at slå i en kortere årrække. 

Så bliver meget andet sat i relief. Det er en historie i mol, Rimmer fortæller, men han holder den i munter dur og bliver på intet tidspunkt sentimental, og det kunne den ellers hurtigt blive. 

Rimmer får det hele til at glide ned med sidehistorier om eksempelvis programmet Luksusfælden. Her spidder han sig selv og de fleste af os andre. Hans betragtninger om at sidde i sofaen og svælge i de deltagendes taberagtige adfærd, mens man selv sidder i sofaen og gnasker fyldt chokolade, er uovertrufne. Vi sidder jo alle og hyggedømmer og føler os højt hævet over de deltagende, og vi nyder det, samtidig med at vi skammer os en anelse over os selv og godter os over, at det ikke er os, der er sådan. Det er sjovt, men også lige lovlig langt. 

Overordnet er det dog betragtningerne om Rimmers unge kæreste og kommende hustru, der er omdrejningspunktet i showet. At skulle forholde sig til, at ens nærmeste på trods af, at hun er så meget yngre, kan dø før en, er næsten ubærligt, og kan man overhovedet lave sjov med det?

Rimmer kan. Han har et imponerende nærvær og leverer et både skarpt, sjovt og rørende show. 

Færre end 3 – på Hippodromen på Folketeatret

Spilleperiode: 26. april til 11. maj 2019

Varighed: 1 time og 20 minutter uden pause.