Alting er nogetLad mig sige det med det samme, der er tale om scenekunst på et meget højt niveau. ‘Alting er noget’ er rørene, abstrakt og simpelt på én og samme tid.

Anette Støvelbæk og Sarah Boberg sidder allerede på scenen, da dørene åbnes for publikum. Nu starter en 80 minutter lang talestrøm udelukkende baseret på Naja Marie Aidt’s forfatterskab. Det er en fornøjelse at mærke den energi, der skabes i rummet, på scenen og ikke mindst mellem de to stærke skuespillere.

‘Alting er noget’ er for dem, der forlanger lidt mere af teatret end blot underholdning. Det er bestemt en svær genre, og det kan til tider være svært at forstå – men det er netop det fine ved denne forestilling. Der males en masse skønne billeder, nogle mere simple, andre lidt mere abstrakte.

Det er lidt som en drøm, hvor publikum lader sig rive med af ordene. Jeg havde flere gange fornemmelsen af at svæve ud i teatersalen, og se det hele udefra, samtidig med at være tilstede i teksten. At få lov til at bruge hele sanseregistret, når man går i teatret er en hel særlig oplevelse.

‘Alting er noget’ spiller på Teatret ved Sorte Hest frem til
20. februar 2015.

Instruktør: Maria W. Vinterberg
Medvirkende: Anette Støvelbæk, Sarah Boberg
Komponist: Jacob Binzer