Anders ‘Anden’ Matthesen opfører endnu engang en række eksklusive shows på Meyers Spisehus i Lyngby med masser af vin, god mad og lårklaskende grin på menuen.

Der er ingen tvivl om, at Anders Matthesen er danmarks største komiker. Ingen kan som ham trække fulde huse til sine shows over hele landet, og nu har du en hel unik mulighed for at opleve ham på Meyers Spisehus i Lyngby. Claus Meyer har sammensat en helt særlig menu med trøffel, krabbe, okse, chokolade, champagne, vin og alt den lækre mad toppes så lige med et intimt stand-up show med selveste ‘Anden’.

Det er en perfekt cocktail til en herretur med vennerne, eller til dig der bare ved hvad der er godt for krop og sjæl.
Anders Matthesen kommer ind på gulvet, og i samme øjeblik han åbner munden er der gang i festen. Med sin skønne tilbagelænede facon holder han publikums koncentration. Han har endda så meget overskud, at han skarpt svarer igen, når visse publikummer bliver for højtråbende.

Det er helt sikkert en fordel, hvis du kan lide stand-up og masser af vin og god mad. Så hvis du kan skrive under på de tre ting, så må du ikke gå glip af ‘Anders Matthesen all inclusive, live og intim’.

Du skal være hurtig, for der er kun 140 pladser pr. aften, og sidste arrangement afholdes den 29. oktober 2015.

Menu
Snacks og champagne
Popcorn med trøffel & røg
Taskekrabbe, blomkål, peberrod & trøffel
Oksemørbrad, pommes anna, løg & rødbede
Choklade fondant, pære, verbena & vaniljeis
Kaffe & petit four
Vinmenu

Pris 1400kr.