KT-stjerner-5‘Berlusconi – The Musical’ er fascinerende, medrivende og hylende morsom.

Først og fremmest skal fremhæves, det eminente og fantastiske cast. For det er sjældent, at man kan tale om et så homogent hold, hvor ikke én skuespiller stjæler billedet. Ina-Miriam Rosenbaum ER Silvio Berlusconi helt ud i fingerspidserne. Karen-Lise Mynster er tæskelækker som den vampede skuespiller-ekskone Veronica Lario, der ikke finder sig i noget fra den lille mand. Laura Bro er Berlusconis nye assistent, der med sine frække former får mere og mere at skulle have sagt, og sidst men ikke mindst ser vi Mette K. Madsen som Berlusconis nære og tro følger Abbedissen.

Historien om Silvio Berlusconi er på en og samme tid både absurd og dybt fascinerende.
Som i en film lykkes det gang på gang Berlusconi at vinde befolkningens tillid og tro på fremtiden ved at love dem guld og grønne skove. Berlusconi er en god historie, han sidder på magten både politisk, men han har også magten til at kontrollere 95% af de informationer befolkningen modtager via tv og radio.

Flankeret af langbenede blondiner og ved at kaste om sig med millioner af penge, er Berlusconi både en kvindemagnet og en rollemodel, der giver italienerne et glitrende billede af den fremtid de kan opnå med ham i front. Han tror sågar selv på, at han er udødelig.

Også publikum spiller en væsentlig rolle i stykket. Her sidder vi både som tilskuer til de overdådige tv-transmitioner, og vi er med til at stemme om diverse påstande. Ligeså tydeligt det er for den italienske befolkning, ligeså tydeligt er det for publikum, når der svindles med stemmer og pengeindsamlinger.
Berlusconi kan slippe afsted med hvad som helst.

‘Berlusconi – The Musical’ giver et uhyre ægte billede af manden Silvio Berlusconi, og man behøver ikke være politisk interesseret for at se denne forestilling. Det er simpelthen et ‘must see’ for alle.

Spilleperiode: 21. april 2015 – 9. maj 2015

Instruktør: Rhea Leman
Medvirkende: Ina-Miriam Rosenbaum, Karen-Lise Mynster, Mette K. madsen, Laura Bro, Theresa L. Olesen, Maria Grindheim, Emma Birkø.