Man tror næste ikke sine egne øjne, men ‘Cirkus Psyshow’ er noget af det mest absurde og mest fantastiske den danske og internationale kulturscene har at byde på netop nu.

Vi befinder os på en gammel amfiscene i Bellahøj, tusmørket er ved at kaste sin skygge over det, der burde være en dansk sensommer. På scenen står den triste cirkusklovn Buzoo og prøver at tage livet af sig selv, men en gammel mand bliver ved med at afbryde ham.


Publikum tages med storm og tryllebindes af historien om de to rivaliserende cirkusfamilier, der forsøger at lægge stridsøksen fra sig.

I den bærende rolle som den onde klovn Beezzle ser vi Vicki Berlin. Hun er enestående med sin timing, sin hysterisk morsomme mimik og evne til at springe mellem uimodståelig sødme og skræmmende ondskab. Sammen med den canadiske burlesque-dronning BonBon Bombay binder hun forestillingen smukt sammen.

Endelig en forestilling, der brutalt rykker ved de grænser, der normalt adskiller klassisk teater fra cirkus genren. Det er tragisk og komisk på en og samme tid. ‘Cirkus Psyshow’ er ustyrligt grænseoverskridende og uhyggeligt morsom – Tak for denne helt unikke oplevelse. Der er god plads på Bellahøj’s amfiscene – du må ikke gå glip af dette unikke stykke scenekunst – Mere af det TAK.

‘Cirkus Psyshow’ spiller på Bellahøj Friluftsscene frem til 12. august 2016.

Instruktør: Thomas Johan M. R. Bæhring
Medvirkende: Vicki Berlin, Teit Samsø, Ragnhild Kaasgaard, Uffe Kristensen, Bonny Giroux, Carl Nickerson, Angela Boismenu, Frank Kraft, Aske Barfod og Caroline Lüthje.