Glassalen i Tivoli dannede rammerne for City Singler og deres femte show” Gammel vin på nye tasker”, som også er deres 10 års jubilæumsshow. Salen er propfyldt og der grines og klappes ivrigt med, når City Singlerne alias det danske svar på Sex in the City Pigerne leverer den ene sketchscene efter den anden.

”City Singler” består af Trine Gadeberg, Kaya Brüel og Anne Sofie Espersen. Anne Louise Hassing har desværre måtte melde fra på grund af sygdom, men hun er med på flere videoklip på storskærmen showet igennem.

City Singler udstråler spille- og livsglæde, og uden tvivl er de tre virkelig sjove piger på scenen et rigtig godt team med et solidt samspil og ikke mindst en skøn samklang. For pigerne kan synge alle sammen, og rigtig godt endda.

Lyden i første akt voldte dog lidt problemer, både hvad angik pigernes sang og tale, der til tider endte i en mumlen… især Anne Sofie Espersens mikrofon virkede lavere. Hvilket desværre gjorde det svært at høre og forstå, hvad der blev sagt. Og det var rigtig ærgerligt. Aftenen byder nemlig på masser af sketchscener fulde af sjofel og fræk humor, og det er hylende morsomt, især hvis man kan hører, hvad der bliver sagt.

Ingen temaer er et tabu, og showet ”City Singler – Gammel vin på nye tasker” har især fokus på de alderdomsbetingede hændelser, oplevelser og kønssygdomme, kvinder kan opleve og tilrane. Man forventer at City Singlerne går langt over stregen, men det gør det nu ikke, de flytter bare stregen. Kvinder i alderen 50+ kan måske relatere lidt mere til de tabubelagte temaer som City Singler pigerne tager op, men showet er for alle.

Men det er som om, at der er for stor forskel på niveauet af sketchene, det mere revyagtige aspekt i showet, der bliver lidt for meget af en rutsjetur, for nogle rammer helt plet, og andre flyver helt forbi.
Den svingende lyd kan være et af problemerne, men det kan også være materialet, der skal ryddes ud i, for pigerne er dygtige til at levere på scenen. Alt er sjovt tænkt og perfekt udført. Men de kan jo kun arbejde med den tekst, der er givet – og der er ingen tvivl City Singlerne leverer det bedste de kan og mere til.

F.eks. i scenen om de onde stedmødre iført Disney figurkostumer, rammer teksten først plet lidt inde i sketchen, da pigerne får præsenteret, hvilke Disney figurer de forestiller. Inden da sidder man og gætter og forsøger at forstå sketchen samtidig.

En af de sketches, der fungerer bedst – er terapisessionen under tæpperne, hvor mælk betyder pik, og kage betyder kusse. Scenen er vældig morsom.. Og en anden af de scener, der også rammer plet – er de tre smukke og rappe City Singler, der går på scenen som ”pensionister”.

Når pigerne er enkeltvis på scenen, brager de individuelt helt igennem og over scenekanten. Kaya Brüels sangstemme får en til at ønske, at man også kunne være med til en af hendes livekoncerter med dette talent af en sangstemme. Trine Gadeberg er eminent og har skuespillergenet i sig og især i scenen, hvor hun lettere beruset holder en grov fødselsdagstale til bedsteveninden i anden akt er super underholdende, der lagde hun virkelig Glassalen ned i latter. Og Anne Sofie Espersen brillerer i scenen – købet af en strap-on påspændingsdildo fra WISH, der også bringer mange grin blandt publikum.

Videoklippene på storskærmen – igen nogle rammer helt perfekt – andre flyver helt forbi.  Trine Gadeberg som den ”meget hjælpsommelige” ældre dame, der altid træder til, når nogle er skuffede eller kede af det, er nok nogle af aftenens sjoveste scener på storskærmen. En persona der sagtens kan arbejdes videre på, for hun er hylende morsom.

City Singlerne er også eminente i scenen – Hvad er det egentligt, de kendte synger )– en scene der får salen til at synge med og det fungerer rigtig godt, at inddrage publikum på denne måde.

Medvirkende: Trine Gadeberg, Kaya Brüel og Anne Sofie Espersen (Anne Louise Hassing)

Premiere: City Singlers nye show har premiere i Glassalen 19. september 2019 og drager derefter på turne sep-nov 2019 i resten af landet.