KT-stjerner-5
‘Clara’ er nytænkende, banebrydende og isnende uhygge.

Efter at James Iron på tragisk vis mistede sin 7-årige datter ‘Clara’, rejser han til slottet Drownhill, for at få det hele lidt på afstand. Men slottet gemmer på sine egne dystre hemmeligheder, og med et, får James blandet sin egen sorg med de uhyggelige hændelser på slottet.

Hvis du sidder og tvivler på, hvor uhyggeligt en teaterforestilling egentlig kan være, så må vi erkende, at ‘Clara’ rammer plet. Anders Glud Jensen er manden bag denne forestilling, han er nyuddannet skuespiller og med sin enestående timing, leverer han en præstation, der sjældent er set hos en debutant – Det er direkte uhørt.

Anders er overbevisende i rollen, og det er skønt at se den respekt, han lægger i sit fag. Han giver karakteren så meget liv, at vi både tror på historien og føler med ham.

Han imponerer med et velskrevet og gennemarbejdet manuskript og en stærk og skarp historie, hvor timingen er altafgørende – det er en sand fornøjelse. Anders Glud Jensen har bygget historien op med hjælp af en række virkemidler, som får publikum til at skrige af skræk. Bådteatret viser med forestillingen ‘Clara’, at de er et skridt foran, og at de tør gå nye veje og satse.

Gå ikke glip af ‘Clara’ og Anders Glud Jensen.

Spilleperiode: 11. august 2015 – 15. juni 2015.
Spillested: Bådteatret

Produktion: AGJ Theatre
Medvirkende: Anders Glud Jensen