Det er nok for tideligt, at lave en teaterkoncert baseret på såkaldte hits fra en tid, som næsten ikke er ude af systemet endnu.

Ideen er storartet; at tage 30 af 00’ernes største sange, og brygge en teaterkoncert pakket godt ind i en fortælling om kærlighed og drømme. Men det holder bare desværre ikke i Aveny-T Teatrets ‘Dig og mig for altid’.

Det var svært at se en egentlig sammenhæng i forestillingen, og flere gange sad man med følelsen af, at der blev gjort direkte grin med mange af de store samfundsdebatter, der har været siden årtusindeskiftet. Det har helt tydeligt ikke været hensigten, og dermed er det endnu mere ærgerligt, at det er den smag man sidder tilbage med i munden.

Handlingen foregår i en kirke, hvor Pernille Højmark agerer præst. Her tager hun kærligt i mod borgere af enhver art. Det ville have været en smule mere spiseligt, hvis man havde skuet ned for det blasfemiske og stereotype under fremstillingen af de mange besøgende i kirken. Lars Bom giver den dog som finurlig teatralsk drag i en af scenerne.

Til gengæld holder det sangmæssige niveau hele vejen, på trods af, at der var op til flere sange, publikum slet ikke kender. Den stærksets vokal kom ud af munden på Line Krogholm.

‘Dig og mig for altid’ kan opleves på Aveny-T frem til den
12. marts 2016.

Instruktør: Kenneth Kreutzmann
Medvirkende: Lars Bom, Pernille Højmark, Mikala Bosetti, Line Krogholm, Niels Hp, Mads Hjulmand, Joakim Pedersen, Minh Le Shingara, Veronika Krøll Voetmann