KT-stjerner-3
Årets store musical reddes af garvede skuespillere og enkelte musikalske højdepunkter.

Efter Brylluppet er baseret på Susanne Biers oscarnominerede film, der handler om den ideologiske Jacob (Erann DD), som arbejder på et børnehjem i Indien. Da forretningsmanden Jørgen (Kasper Leisner) tilbyder ham en donation, som kan redde det lukningstruede børnehjem, rejser Jacob hjem til Danmark. Her bliver han indviet i en stor familiehemmelighed, da Jørgen inviterer ham med til sin datters bryllup, der bliver omdrejningspunktet for afsløringer, genforening og livsfilosofiske spørgsmål.

Som musical stikker Efter Brylluppet i mange forskellige retninger – både musikalsk og dramaturgisk. Sceneovergange forekommer ofte abrupte og forhastede, mens musikken fylder meget – på den lidt kedelige måde. Den tredobbelte Reumertvinder og instruktør Peter Langdal har desværre skabt et værk, som higer efter refleksion og en strammere iscenesættelse.

På trods af et stjernespækket hold – både på og bagved scenen i form af skuespillere, sangere og komponister – der kæmper en brav kamp, synes projektet på forhånd at være tabt af et ufærdigt materiale og en lidt for løs vision. Den knap tre timer lange forestilling rører sjældent, som en musical bør gøre. Barbara Moleko, Erann DD og birollerne formår dog at levere musikalske højdepunkter på niveau med toppen af den danske musicalscene, mens de garvede skuespillere Kasper Leisner, Cecilie Stenspil og Hanne Uldal langt det meste af tiden tilsætter stykket den troværdighed, som helheden mangler.

Efter Brylluppet kan opleves på Betty Nansen Teatret frem til den 3. december 2017.

Medvirkende: Erann DD, Kasper Leisner, Cecilie Stenspil, Barbara Moleko, Al Agami, Hanne Uldal, Lea Thiim Harder, Andy Roda og et kor af børn.
Instruktør: Peter Langdal

Komponister: Mads Langer, Peter Sommer, Tim Christensen, Sys Bjerre, Anne Linnet & Peter A.G.