Ellie Jokar kaster perlerne med fuld overbevisning i det satiriske onemanshow ”Perler for svin”, hvor hun inviterer publikum med på sin forrygende livsrejse som flygtning, iraner og en muslimsk kvinde, der er klemt fast mellem to kulturer.

Ellie Jokars historie starter i Iran, som hun måtte flygte fra som 3-årige sammen med sin familie, der ved en ren tilfældighed endte i Danmark. En personlig beretning om de udfordringer, der har været undervejs fra barn til voksen, når man er vokset op i et miljø, hvor man skal forholde sig til to forskellige verdner – eller i en gråzone, hvor man ikke rigtig er dansker og ikke rigtig er muslim, som Ellie Jokar selv beskriver det.

Ellie Jokar, der indtager scenen, dansende i en lyserød burka og en sang om kartoflernes syn på perkere – er en god historiefortæller, samtidig med at hun har overskud til at være nærværende over for sit publikum, der inddrages i showet fra start. Der er plads til både spontanitet, og dialog med publikum undervejs. Et show, der hele tiden tager en uventet drejning, og som får publikums smil til at blive hængende længe. Alt bliver fortalt med en god portion humor og selvironi. Det satiriske show tager med stor succes fat om fordomme, de kulturelle forskelle og politiske problematikker. ”Perler for svin” er en første klasses griner, der løfter humøret, og rent faktisk giver stof til eftertanke. Showet er en sand perle, der giver dig det bedste fra begge verdner.

Ellie Jokar er skuespiller og rapper, der har medvirket i DR2 Satirer showet ”Det slører stadig”, ”Dubai News”, samt ”HvemfxxxErEllie” og ”Iqbal og Superchippen” på DR3.

Instruktør: Runi Lewerissa
Manuskript: Ellie Jokar og Rudi Lewersissa