KT-stjerner-4Er det muligt at bryde med den sociale arv, og komme ud af de fastlåste rollemønstre, som man er vokset op med i sin egen familie? Det er et af de helt store spørgsmål i ‘En Engel Gennem Stuen’, der ligenu spiller på Teater Grob på Nørrebro.

I ‘En Engel Gennem Stuen’ møder vi den lille familie bestående af en far (Finn Nielsen), de to søstre Lotte og Tina (Stine Schröder Jensen og Petrine Agger) og svigersønnen (Morten Burian).
Den ældste søster lader til at have godt styr på sit liv, med stabilt arbejde, et godt ægteskab og to børn. Men under overfladen lurer problemerne. Den yngste søster, er netop kommet ud af fængslet. Hun har en søn, der er anbragt i pleje og de to søstre er dybt forskellige og uenige om mange ting. Hvad definerer for eksempel et rigtigt arbejde? Og hvad skal der ske med farens firma? Hvem skal overtage det?

Der er ingen steder som i ens familie, hvor man kan føle sig overset, forkert, misforstået eller ligefrem udenfor. Faktisk sidder man og får en lille smule ondt af de to søstre i ‘En Engel Gennem Stuen’.

‘En Engel Gennem Stuen’ er fyldt med ironi, humor, men den stikker også til nogle dybere ting i livet.

Snyd ikke dig selv for denne anderledes teateroplevelse. Skuespillet er godt, scenografien er gennemtænkt, og manuskriptet er gennemarbejdet til mindste detalje.

Sted: Teater Grob
Spilleperiode: 9. april 2015 – 25. april 2015

Instruktør: Moqi Simon Trolin
Medvirkende: Finn Nielsen, Morten Burian, Stine Schröder Jensen og Petrine Agger.