Nanna Rossen overstråler alt og alle i Broadway musicalen Hairspray. Danmark har fået sig en ny funklende stjerne på den i forvejen oplyste musical-himmel. Hairspray er en humørfyldt, farverig og strålende fest, som du ikke må gå glip af.

Hairspray tager os med tilbage til 1960’ernes USA, hvor racekrigen hærger. Vi møder den charmerende og hjertelige Tracy Turnblad (Nanna Rossen), der bor i Baltimore sammen med sine forældre, der spilles af Jesper Lohmann og den altid hysterisk morsomme Martin Brygmann.

Trods Tracy’s størrelse drømmer hun om at komme med i ‘The Corny Collins-show’, men vejen dertil er lang. Showet produceres nemlig af den tidligere skønhedsdronning Velma Von Tussle (Lene Nystrøm), der ikke mener at Tracy har skyggen af ‘Star Quality’.
Men Tracy er en pige med ben i næsen. Hun kæmper for at opnå sine egne drømme, samtidig med at hun kæmper for de farvedes rettigheder i en tid, hvor der dømmes efter hudfarve og udseende.

Det kan ikke siges højt nok – Nanna Rossen er FANTASTISK. Hun leverer en pragtpræstation og tager publikum med storm.

Sammen med sig på scenen har hun nogle af de mest talentfulde kunstnere i dansk show business ligefra den anerkendte jazzsangerinde Caroline Henderson, Danmarks største dansetalent Silas Holst, den smukke skuespiller Julie Zangenberg og skuespilleren Johannes Nymark i rollen som den charmerende danser Link Larkin. Hairspray er fyldt til bristepunktet med store stjerner og alligevel formår 19-årige Nanna at overstråle alt og alle.

Hairspray er en farverig cocktail af velskrevne sange, fantastisk scenografi og imponerende koreografi.

Kulturtid.dk giver forestillingen 5 stjerner, og så lige en ekstra oveni hatten til Nanna Rossen.

‘Hairspray’ kan opleves i Tivolis koncertsal frem til 29. april 2016, hvorefter de drager til jylland og fortsætter festen i Jyske Bank boxen, Herning 18.-22. maj 2016.

Instruktør: Anders Albien
Medvirkende: Nanna Rossen, Martin Brygmann, Lene Nystrøm, Caroline Henderson, Julie Zangenberg, Johannes Nymark, Jesper Lohmann, Silas Holst m.fl.