En nyskrevet monolog af Ursula Andkjær Olsen bliver taget under scenebehandling med Ellen Hillingsø som midtpunkt som kvinden, der er sig selv, mor, klog kone og selvfølgelig noget, der nærmer sig Wonder Woman. Det er ikke helt oplagt, hvad monologen handler om. Mon det er noget med livet fra vugge til død og de fortrædeligheder, der er midt imellem – såsom parforhold, børnefødsler, forelskelser og hormoner. Der skal nås meget på den halvanden time, forestillingen varer, hvor forbrugersamfundet og stormagasiner også lige får en tur. Eksistentielle spørgsmål om, hvem der giver og hvem der tager, har hovedpersonen også en mening om.

Der er virkelig sat mange sejl til. Ellen Hillingsø skifter fra det ene fantasifulde kostume til det andet, kreeret af Nicholas Nybro. De er farverige og flotte, og Hillingsø kan bære dem. Det kræver noget, når et af kostumerne overvejende består af en gigantisk croissant. Udover at fremsige teksten illustrerer Hillingsø den ved at tegne på papir spændt op på træstaffelier. Scenografien i flere niveauer og med en bræmme af vand om scenen bestod af flere reklameagtige store plakater med slogans, der mindede om tegneserier.

På scenens yderkant var opstillet et gammelt fjernsyn, der kørte klip med tegneseriesuperhelten Wonder Woman, skabt af William Moulton Marston med inspiration fra den græske mytologis Prinsesse Diana.

Fine Glindvad har skrevet forestillingens musik og sange, som hun også foredrog. Hun synger dejligt, men det var svært at høre teksten.

Forestillingen vil meget. Det lykkes kun til dels. Ellen Hillingsø er det oplagte valg til en rolle som powerkvinde. Hun har et intenst blik og et udseende, der på en gang udstråler kvindelighed og styrke. Hun er dejlig fysisk, når hun poserer til de passager af hendes tekst, der kommer ud af en højtaler. Man følger hendes livsbane og de valg, hun står overfor. Der er flere oneliners, der lægger op til latter, men det er svært at følge med i, hvad der er komik og hvad der er tragedie.

Når det er sagt, er det imponerende, at Teater Grob kan levere en forestilling med både ny tekst og musik.

Jeg tror, jeg elsker Wonder Woman på Teater Grob

Manuskript: Ursula Andkjær Olsen
Iscenesættelse: Niels Erling
Scenografi og kostumedesign: Nicholas NybroKomponist: Fine Glindvad
Lysdesign: Malte HaugeLyddesign: Rasmus JunckerForestillingsleder: Therese A. Jensen

Med: Ellen Hillingsø og Fine Glindvad

Varighed: 1 time og 30 minutter uden pause

Spilleperiode: 19. november til 10. december