KT-stjerner-4
Love Theater er grænseoverskridende, banebrydende og noget ganske særligt.

Denne forestilling giver publikum en enestående mulighed for at komme helt tæt på tilværelsen som prostitueret i Thailand. Fix&Foxy har hentet den tidligere prostituerede kvinde med navnet Ping Pong til København, for at fortælle sin historie.

Døren går op, og 10 publikummer bydes indenfor i det lille nussede hotelværelse. Ping Pong sætter sig på sengekanten og betragter sit publikum. Men vi er mere end bare et publikum. En efter en udpeges vi til at agere kunder i hendes fortælling. Og på den måde kommer publikum virkelig tæt på. Hun fortæller nu detaljeret hvor hun har mødt kunden, hvor han kommer fra, og hvad han vil have hende til. Vi møder et bredt udsnit af de typer, der benytter sig af købesex. Nogle kommer fordi, de får for lidt af konen, andre mangler omsorg i hverdagen. Vi møder både de blide kunder og de voldelige kunder.

Scenografien er gennemført ned til mindste detalje. Vi fornemmer virkelig, at vi befinder os på et slidt hotelværelse. I den ene ende af rummet er en Jacuzzi hvor kunderne kan bade. Der ligger rene håndklæder på sengen. Der er et køleskab, et skrivebord og et fjernsyn, hvor der kører en dårlig pornofilm. I det fjerne kan vi høre andre sexarbejdere være i fuld gang med deres kunder.

Det er en stærk oplevelse, hvor publikum kommer helt tæt på. Men det mest grænseoverskridende er ikke at røre ved hende, eller at hun sidder ovenpå dig. Det mest grænseoverskridende er at man efter hver lille historie skal give hende betaling, og tage penge op af pungen på bordet. Her oplever man virkelig hvor usselt en dagligdag som sexarbejder er.

Spilleperiode: 2. maj 2015 – 23. maj 2015

Instruktør: Tue Biering og jeppe Kristensen
Scenografi: Sille Dons Heltoft
Medvirkende: Ping Pong (født Thanta Laovilawanyakul)