KT-stjerner-5

’Små Forstyrrelser’ er en intens forestilling om ansvarsløshed, svigt og frihed.

Jeppe (Victor Marcussen) lever en tilværelse i New York, hvor han gennem mange år har forsøgt at slå igennem som kunstner. Der er gået 20 år siden han stak af hjemmefra Skive, og efterlod konen og sin 10-årige datter (Josephine Park) for at realisere sig selv i USA. Men fortiden har det med at indhente os mennesker, og en dag banker det på døren, og ind træder datteren med rygsækken fulde af ubesvarede spørgsmål og en lille hemmelighed i maven. Jeppe er ikke just begejstret, det passer ikke ind i det liv han nu lever.

’Små Forstyrrelser’ er en ubehagelig forestilling. De fleste mennesker vil kunne relatere til de følelser, der er på spil. Som publikum føler du virkelig med datteren, men samtidig er det bestemt heller ikke svært at sætte sig ind i Jeppes situation – Han er startet på en frisk i New York, og har lagt låg på det liv han levede engang.

Skuespillerpræstationerne er outstanding. Victor Marcussen er troværdig i rollen som den egocentriske far, der dog ikke lægger skjul på, at det er en kamp at bo i New York og skaffe til huslejen. Trine Pallesen spiller røven ud af bukserne, og til trods for, at hun ikke kendte noget til denne datter, så gør hun hvad hun kan for at hjælpe far og datter med at nå hinanden. Josephine Park er overvældende i rollen som den forsømte datter, der kæmper mod farens utallige afvisninger og det store ar hun har på sjælen.

’Små Forstyrrelser’ giver virkelig sit publikum stof til eftertanke.

Forestillingen spiller frem til 10. Oktober 2015

Spillested: Teater Grob
Manuskript: Thomas Markmann
medvirkende: Josephine Park, Victor Marcussen, Trine pallesen, Margaita Diaz