Magi eller ej byder Suite 507 på tryl, tricks og humoristisk historiefortælling.

Foyeren Teatret ved Sorte Hest er forvandlet til en stemningsfyldt scene med plads til et intimt publikum. Ind træder de to tryllekunstnere Morten Deurell og David Tholander i deres fineste puds. Med smil på læberne og glimt i øjnene tryllebinder de fluks med charmerende anekdoter om fingerfærdighedskunstens historiske ophav.

Forestillingen Suite 507 blev oprindeligt skabt til og præsenteret i netop Suite 507 på et ikonisk gammelt københavnsk hotel. Siden 2017 har Deurell og Tholander flyttet duo-magien ind påTeatret ved Sorte Hest – et partnerskab fyldt med charme, humor og hurtige fingre.

Trylleshowet lykkes i høj grad ved hjælp af de to tryllekunstneres evne til at formidle humoristiske historier, der danner rammen om hvert enkelt trick. Med en dialogbaseret opbygning bliver publikum involveret i forestillingen med samtlige sanser. Mens øjne og ører følger tryllekunstnernes vakse fingre, bliver hjerte og sind ramt af forbløffelse og forundring – igen og igen.

Suite 507 byder på små, hyggelige tryllerier såvel som store, sensationelle illusioner. Fingerfærdighedskunst er en sjælden kunst. At finde og at opleve. Men endnu sjældnere bliver det at møde trylletalent med så rappe labber og tjeppe replikker. Deurell og Tholander fornøjer og forlyster for enhver skeptisk smag – det tør jeg godt vædde din vielsesring på.

Gæsteforestillingen Suite 507 kan opleves på Teatret ved Sorte Hest frem til 25. august 2018.

Performance: Morten Deurell & David Tholander