For tredje år i træk slår Glassalen i Tivoli nu dørene op for årets sommer revy ‘Tam Tam’.

Bodil Jørgensen og Niels Olsen er med igen, mens resten af holdet er nye i revysammenhænge; nemlig Henrik Koefoed, Sofie Stougaard og Mads Knarreborg.

Årets absolutte yndlingsoffer må siges at være Inger Støjberg, der siger ‘halløj der’ i skikkelse af Niels Olsen. Det er ufarligt, men sjovt skruet sammen. Også vores allesammens Prins Henrik får en hilsen med på vejen. Denne gang er vi med ham på slottet Château de Cayx, hvor han har udråbt sig selv som ‘kejser’. Henrik Koefod rammer den lige i skabet.

Som forventet er der igen i år besøg af det lille guds ord fra landet – denne gang med sympati for ‘Den sørgmodige hanekylling’. Bodil Jørgensen er hylende morsom. Og i år er hun ledsaget af Niels Olsen i sketchen.

Midt i alt satiren er der også i år blevet plads til en særlig hyldest til Dirch Passer og den udødelige klassiker ‘Hvem har du kysset i din gadedør’, dog i en opdateret udgave, hvor lille Ann-Mari er skiftet ud med lille Mustafa. Sofie Stougaard rammer Daimis stemme og udtryk særdeles godt, og Niels Olsen giver den som legenden Dirch.

Mads Knarreborg viser til publikums store begejstring, at han er en eminent dygtig sanger, og at han også ser godt ud i glitrende dametøj, hvor han synger en kærlighedsreklæring til Kristian Thulesen Dahl.

Årets Tivoli Revy er en skøn blanding af satire, humor, skøn musik og en fascinerende scenografi.

Tam Tam i Tivoli kan opleves frem til 16. juli 2016.

Instruktør: Joy-Maria Frederiksen
Medvirkende: Niels Olsen, Bodil Jørgensen, Henrik Koefod, Sofie Stougaard, Mads Knarreborg, Rikke Hvidbjerg og Nadia Nouamani.