KT-stjerner-5Vold. Sex. S/M. Porno?

Østre Gasværk danner lige nu de rå rammer om forestillingen ’Venus in Fur’, der har Mille Lehfeldt i rollen som den frigjorte skuespillerinde Vanda, der kommer til audition hos den indebrændte instruktør Thomas, spillet af Casper Crump.

Seksualitet, dominans og underkastelse udgør birollerne. Disse emner er i sig selv interessante og når der samtidig byttes rundt på kønsrollerne (og rollerne i det hele taget), og der skiftes frem og tilbage mellem magt- og underkaster-rollen, giver det en spændingsfuld atmosfære. ’Venus in Fur’ handler om lidenskab og forløsning – et evigt aktuelt tema.

Under forestillingen, kunne jeg egentlig godt sidde og have lyst til at se selve den klassiske historie med de to i rollerne, i stedet for den ramme som Vanda’s audition udgør. Casper Crump er nemlig allerbedst når han får noget temperament og noget tempo ind i sit spil, og Mille Lehfeldt er allerbedst, når hun hives ned i tempo. Deres nærværende samspil bliver netop så godt, fordi de afbalancerer hinanden på fornemste vis. Man fornemmer, at der er store roller i vente for dem begge – vi glæder os til at se mere.

Sted: Østre Gasværk
Spilleperiode: 11. februar 2015 – 29. marts 2015

Instruktør: Jacob Schjødt

Medvirkende: Mille Lehfeldt og Casper Crump.