Når en løgn fortælles nok gange, bliver den en sandhed…


Sugar Mortensen er en stor pige, som er bange for verdenen udenfor. Hun vil ikke forlade sit værelse og har isoleret sig selv i næsten to år, i et liv med Youtube, billeder og drømmen om sin far Viggo Mortensen – som hun aldrig har mødt.

Hendes morfar, der bor til leje i samme bolig, kæmper forgæves med listige tricks, at lokke Sugar ud af sit selvskabte fængsel. Han kalder sig Ray, men hedder i virkeligheden Lars-Ole. For ham er det vigtigst at leve i nuet, prøve at score damer og lytte til den fedeste soul. Som han siger: ”Træk vejret, Sugar. Nyd det!” Men for Sugar er nuet noget lort.

Imens prøver Sugars mor Astrid, der ejer en hundesalon, at få de økonomiske ender til at hænge sammen, de er bagud med huslejen og Ray har ikke betalt det han skylder i otte måneder. Hun elsker at give hunde massage, men er samtidig desperat, ulykkelig og vred over sin situation – og en fortid hun ikke tør erkende.

Forestillingen er fuld af musikalske superhits, samt en – lige til – fortælling om at stå ved sig selv, prøve at leve i nuet og erkende, at der nogen gange bare ikke er et svar. Det er så menneskeligt, at lyve overfor sig selv, for at dulme ensomhed eller mindreværd, og til sidst ende med at tro på det man selv fortæller.

De tre skuespillere Hans Henrik Clemensen, Signe Barfoed og Nanna Buhl Andresen gør det godt, og leverer et underholdende, morsomt og let spillet drama, der på trods af alvoren, gør, at man går fra teatersalen med et smil på læben og et par ørehængende evergreens – I feel nice, like sugar and spice!

Forestillingen spiller på Team Teatret fra den 19. januar til den 10. februar.

Instruktør: Sargun Oshana
Medvirkende: Hans Henrik Clemensen, Signe Barfoed og Nanna Buhl Andresen.