To af dansk teaters helt store talenter tørner sammen i en livsbekræftende forestilling, og som mand og kone gør de status på et langt liv i medgang og modgang.

‘Vores Sensommer’ er et upoleret familiedrama, hvor vi møder ægteparret Ethel (Lisbeth Dahl) og Norman (Ulf Pilgaard), der er er inde i livets efterår. Norman har begyndende demens, og er ikke altid den rareste overfor hverken sin kone eller datteren (Trine Pallesen). Men ved hjælp af sin lune humor og en skovlfuld sarkasme, får både publikum og hans familie sympati for den glemsomme mand. Ingen familier er perfekte, og der graves da også skeletter frem fra skabet i denne følsomme forestilling.

Ulf og Lisbeth spiller så overbevisende, at du nærmest glemmer at det er et teaterstykke – De er vandvittigt troværdige som ægtepar. Deres samspil er i særlig grad fantastisk og dynamisk. Lisbeth Dahl kan i år fejre sit 50 års jubilæum som skuespiller, og Hans Pilgaard er netop fyldt 75 år, og det mærkes tydeligt, at de har fuldstændigt styr på deres håndværk. De afvejer hver eneste dialog, og det er simpelthen en oplevelse at se dem live.
Det er noget af det bedste og mest velspillede  teater vi længe har set.

Østre Gasværk er et fantastisk teater med højt til loftet, og det er scenografisk godt udnyttet. scenen er et to etager stort sommerhus, med natur og vand i naturtro størrelse.
Det er gennemført og kulisserne spiller en central rolle for handlingen.

‘Vores Sensommer’ spiller på Østre Gasværk Teater frem til og med 20. december 2015.

Instruktør: Anders Lundorph
medvirkende: Lisbeth Dahl, Ulf Pilgaard, Trine Pallesen, Mads M. Nielsen, Troels Malling, Osvald Boisen Berg, Gustav Sigurth og Oscar Dietz.