’Entourage’ er Wallmanns nyeste show med ny scene og nye artister, så rammen er sat for en aften i underholdningens tegn i den gamle, smukke og stemningsfyldte Cirkusbygning. Kon-ceptet, som nu over 1 million gæster har været en del af, er det velkendte og populære dinnershow, hvor en 4-retters menu serveres af blandt andet artisterne i skøn forening med underholdningen.

Ambitionsniveuaet er i top med temaerne:

  • Rock og store, savnede stjerner
  • Fra fransk cabaret til H C Andersen
  • Spektakulær akrobatik
  • Benny Schumann – legenden er tilbage
  • The Queen of Pop

Man kan kun blive i godt humør af den gode stemning og de smukke omgivelser, så forvent-ningerne er helt i top, da åbningsnummeret ’Rockstar’ fører publikum igennem udviklingen fra ukendt artist til berømt rockstjerne.

Det mest rørende i dinnershowet er Wallmans Tribute til de store musikskabere, der desværre er gået bort indenfor de seneste par år: Leonard Cohen, George Michael, Prince, David Bowie, Glen Frey (Eagles) og Maurice White (Earth, Wind & Fire). Heldigvis arrangeret i en sådan rækkefølge, at der lægges ud med det mest sørgelige og afsluttes med det mest festlige.

Det mest gennemførte er The Queen of Pop, hvor vi som publikum tages med på en musikalsk og visuel rejse gennem Madonnas mange og fantastiske musikalske faser.

Artisteri og akrobatik var fint – men havde ikke fået meget plads i det samlede show, og det er lidt ærgerligt, når nu netop Cirkusbygningen er rammen omkring showet. Det var i denne del af showet rigtig hyggeligt at gense Benny Schumann med sit legendariske tallerkenshow på selvsamme scene, som var hans arbejdsplads igennem mere end 22 år.

Det var svært helt at finde den røde tråd i den samlede komposition i showet – og den lovede eventyrlige rejse gennem H C Andersens verdensberømte eventyrunivers var lidt svær at få sammenhæng i.

Scenografien var rigtig fin, sangerne var mega dygtige og ombygningen af blandt andet scenerne klæder Cirkusbygningen rigtig fint. Tjenerne ved bordene var imødekommende, venlige, professionelle og i høj grad medvirkende til, at det blev en god aften i Cirkusbygningen.

‘Entourage’ har premiere den 21. september 2017 og spiller torsdag til lørdag frem til midten af juni 2018.

Instruktør og produktionsdesign: Johan Espeland.
Pianist: Kasper Dreyer
Sangere: Anniella Andersson, Elin Öhgren, Jessica Berge, Robin Blomgren, Jean Michel Bay Helgason og Robert Lukian.
Dansere: Andrea Ulvensål, Hannah Ohlsson, Rebecka Eklund, Magnus Emanuelson og Jacob Wiboltt Sibirzeff.
Cirkusartister: Benny Schumann, Veera Kaijanen, Zbigniew Sobierajski og Michal Nowosadko.