Når det årlige ’Wallmans Dinner Party’ præsenteres i Cirkusbygningen, er der stort set altid underholdningsgaranti. Forventningerne er tårnhøje, og de indfries altid, da aftenen byder på den ene wow-oplevelse efter den anden.

Men en ting er showet en anden ting er omgivelserne og Cirkusbygningens måde at håndtere den nye virkelighed når det kommer til sikkerhed i henhold til Corona-pandemien.

Når du som gæst ankommer til ’Wallmans Dinner Party’, bliver du mødt af bløde toner fra de tre sangere, der står ovenpå hovedindgangen og synger publikum ind. Allerede her bliver du budt velkommen af en opmærksom maskeret dørmand, der sørger for tryghed og god afstand i køen. Næste led er endnu en maskeret medarbejder, der med en pistollignende genstand tjekker din temperatur inden du lukkes ind i foyeren. Det skaber bare en rigtig god tryghed for en god aften. 

Cirkusbygningen gør sig umage for gæsternes sikkerhed. Også pigerne i garderoben er maskeret og beskytter gæsterne ved hjælp af et plexiglas. Over alt er serviceniveauet i top, og som gæst føler du virkelig at din sikkerhed er i fokus.

I bygningens historiske cirkussal, der så dagens lys for første gang helt tilbage i 1886, er der traditionen tro pyntet og dækket op til fest og farver og den nærmest ikoniske treretters menu med lækre vine og drikkevarer venter på gæsterne.
For et par timer glemmer du fuldstændig, at du er i Danmark. De mange professionelle entertainere suger dig ind i et spektakulært show med stærke referencer til både New York og datidens Paris i bedste Moulin Rouge-stil.

Normalt er salen stuvende fuld af et festligt publikum, men grundet vores nye Corona-virkelighed er bordene halvtomme, det må være en udfordring for de optrædende, men som publikum føler man sig godt tilpas, der er nemlig masser af plads og bordets tjener er maskeret med visir og holder god afstand. Hvor de medvirkende normalt er super gode til at komme rundt i hele salen, så er det i år begrænset netop for sikkerhedens skyld, men du føler stadig at du får en første klasses oplevelse.

Der er i det hele taget taget rigtig god hånd om gæsternes sikkerhed og tryghed, så man kan roligt bestille billetter til ’Wallmans Dinnerparty 2020’ – faktisk anbefaler vi, at man ikke snyder sig selv for denne enestående oplevelse, en begivenhed, som vi her på kulturtid.dk ser frem til år efter år. 

Læs vores seneste anmeldelse af showet her:
Kulturtid anmeldelse

Info om Cirkusbygningen:
Adresse: Jernbanegade 8, 1608 København V.
Besøg Wallmans i Cirkusbygningen og bestil billetter her