Anders Matthesen er tilbage med sit nye show ’Anden 25’, der markerer at han har været på toppen af den danske stand-up scene i 25 år. Og Anders – måske bedst kendt som ’Anden’ entrerede da også scenen i den propfyldte Royal Arena med store armbevægelser, kongekrone og kappe.
Showet blev skudt i gang med et brag, selvom det var tæt på at slutte før det overhovedet var kommet ordenligt i gang. Men Anders kan overraske.
Hvis man igennem årene har kunnet lide nogle af de tidligere shows, som Anders har bedrevet, så vil man ikke blive skuffet over dette flotte jubilæumsshow, der emmede af overskud, stort talent og høj kvalitet.
Anders har en beskidt mund, men han slipper afsted med alt – Alt! Om det så gælder at gøre grin med sine egne børn, lave jokes om kvinders evner til at parkere eller det der er værre.
Publikum får det de kommer efter; et rapkæftet show, der ikke lægger fingre imellem på noget tidspunkt, og hvorfor skulle han dog også gøre det? Hvis man endelig skulle pege på noget, så kunne det have klædt den efterhånden 43-årige komiker at dykke ned i nogle nye emner (samfundsaktuelle). Det kunne have givet ham det ekstra modne lag, men man savner det ikke i det store billede.
Med sig på scenen har Anders også en række gæster, som vi har lært at kende i de sidste 25 år blandt andet Terkel og Arne Nougatgren og selveste Stewart Stardust.
Showets motor var pakket ind i følelsen af at publikum var med til at styre showets gang ved hjælp af mobiltelefonen og en hylende morsom snak med Siri fra telefonen.
Alt i alt et selvsikkert og underholdende One-man show.
’Anden 25’ kan opleves i Royal Arena 26. oktober og 27. oktober samt i Jyske Bank Boksen i Herning 1. november og 2. november.