Sanne Søndergaard er professionel komiker, og en intelligent samfundsobservatør, der har noget på hjertet og på hjernen. Hun er kvinde, og hun er supersjov.” Kontroltaber” er måske ikke som forventet stand-up, hvor der er ping-pong med publikum, så vær ikke bange for at sidde på første række. 

”Kontroltaber” er et meget underholdende one woman comedyshow, hvor Sanne Søndergaard med humor og selvironi leverer komik på højt niveau. Hun trækker på oplevelser fra sit eget liv. At være K som komiker i en mandsdomineret verden, om at skulle deltage i debatter på TV uden at det forventes, at hun egentlig har noget at sige. Metoo problematikken tager hun også op. Og ikke mindst hendes lækre kæreste Jonas, og historier fra deres rejse til Cuba og deres daglige samliv får skarpe observationer med, fuld af ren kærlighed.

I ”Kontroltaber” får Sanne Søndergaard sagt fra og til overfor de mænd, som gennem hendes karriere som komiker har talt nedsættende om hende, og sikke en forløsning det må være endelig at få sagt, hvad der skulle have været sagt i en situation, hvor momentet hurtigt var drevet over med et imaginært spark i Sannes Solar Plexus. Publikum der overvejende består af kvinder er helt med, og jubler over Sannes raffinerede hævn.

Sanne Søndergaard har hele salen i sin hule hånd, og sikke en energi ikke kun fra Sanne men også fra publikum, som hyler og skriger af grin, nogle ender endda der, hvor de skal tage et lommetørklæde frem for at tørre øjnene, der er løbet i vand af grin.

Publikum lapper Sannes humor og selvindsigt i sig, men der bliver også givet rum under showet til at vise sårbarhed og til at tage mere tunge emner op, hvor der ikke skal grines men i stedet for reflekteres over Sannes ord, som kommer med et punch og en tydelig samfundsindsigt.

Hun går til kant og også langt over, som hun selv erkender. Der er også en portion dobbeltmoralskhed i hendes show, kvinder skal ikke objektiviseres, og ingen skal gramse på hendes bryster i skolegården, men til gengæld kælenavner hun Clement Kjærsgaard som Kussemunden, det er vel også at objektivisere manden.

Showet kører nogle gange i ring ved at kredse om de samme emner igen og igen. Men Sanne Søndergaard virker ikke som en, man har lyst til at diskutere med, hun har sine meget markante meninger, og gider ærlig talt ikke at lytte på andre, især hvis man har fløjlsbukser på. Men imponerede, er det, at Sanne kan holde publikum i komplet kog under sit 2 timer langt one woman show, det er professionalisme i sin essens.