Simon Talbot var torsdag aften hjemme igen, da han optrådte på Kulturhuset i Skanderborg. Noget han især havde savnet ved det jyske, var en god omgang VLTJ fra Tørfisk, hvilket medførte, at han af flere omgange fik publikum med på at klappe i takt, mens han lavede den velkendte ”dans” dertil.

Simon Talbot var i 2016 en tur i USA, hvor han forsøgte at komme ind i det amerikanske comedy-miljø; showet krydres da også at flere klip fra den 6 måneder lange rejse, ham og kæresten var på – kæresten gav støtte og forsøgte samtidig selv at blive noget inde for filmbranchen i Amerika. Han frygtede dengang, at alt det nye ville skabe splid, men tværtimod skal de snart giftes.

Simon Talbot formår som altid at få folk til at grine igennem hele showet, om det så er på grund af improvisation, small-talk med publikum eller mærkelige bevægelser med en noget elastisk krop. I showet kommer han blandt andet ind på, hvordan han aldrig har lært at tage imod ros og aldrig føler, han er helt god nok. Selvom han kan prale af at være en af de større komikere i Danmark, så kan han aldrig helt få det ind i hovedet. Samtidig peger han også på Danmark, hvor folk generelt har svært ved at være imponeret – et eksempel blev landsmanden, der stadig synes, at en kalv med 7 ben stadig bare er en kalv. Hvor derimod alt i Amerika er fantastisk – måske endda for meget – og alle på en eller anden måde føler sig som berømtheder og vigtige.

I showet får han også lys på publikum, og som en anden Nicky Minaj fortæller han, at alles drømme kan gå i opfyldelse, hvilket medfører en rundspørge blandt et par publikummer om, hvad deres drømme egentlig omhandler. Men også hans opvækst som Jehovas Vidne, han irske far og blandt andet også at han først før rejsen til USA opdagede, at han aldrig har kunne trække vejret igennem sit ene næsebor bliver nogle af aftenens emner. Alt blev bundet sammen, og de små klip ind imellem gav en rigtig god sammenhæng, så der nærmest ikke var et øjeblik uden grin.

Resultatet af rejsen blev blandt andet, at det lykkedes ham at komme ind på de større klubber, et onemanshow på engelsk, som ligger til forhandling med Netflix.

Endnu en gang et super sjovt show fra Simon Talbot!

 

Simon Talbot er i øjeblikket på turne rundt i landet med showet Make Denmark Great Again.